Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi kazımcan olayını geçin demek ki oldukça yetersizOrta sahayı Torerea -Mitso -Oliviera yapalım,Mertens+Barış Alper kanadı da işimizi görür.Kazimcan'i da sol bek yap tamamdır.Berkan'da yedek Türk oyuncu olsun, maçta bi Ertaç bı de Kerem+Yunus'e sinir oldum.
Aynı hatayı Giresun maçında da yaptı çift forvete dönüp, Lucescu 'nun lafı geldi aklıma; çok forvetle oynamak hücum oynamak değildir.Normal oyunda tek eksik goldü, Gomis çıkar Seferovic girerdi.Mertens -Mata değişirdi.Rasica bile nerede oynadı anlamadım, Barış Alper 'i söylemiyorum bile.Bu karışıklıkta rakip 10 kişi de olsa 1 puan iyidir.Okan Buruk'un bu gün hatası değişikliklerle orta sahasını boşaltmasıydı.
Icardi olsaydı bu maçta bir tane gol çıkarırdı bence, çok saçma sapan son vuruşlar yaptık bunlardan birinde Icardi gol çıkarabilirdi hiçbir şey yapmasa bileIcardi'nin olmadığı zaman forvete Mertens'i koyarım. Mata oyuna dahil olunca gayet iyi izlenim verdi bu ikili. Hatta kerem ve yunus'a hiç pas atmadılar.
Okan hoca çok kötü değişiklikler yaptı. Elin mahkum ise alt yapıdan kanat oynattir. Bu çocuklar emin olun ayni performansı gösterir.
Yunus ne defansa yardım etti ne hücumda etkili oldu. O yüzden birsey kaybetmeyiz alt yapıdan biri oynarsa.
halladecegim vasfi,bu iş bende kardeşimgalatasaray'ın kerem ve yunus sorunu