⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Bu deplasman da 3 puan alabilirdik ama 1 puanda kötü değil sezon başı fikstürde Antalya ve Adana Demirspor deplasmanları 1'er puan mutlu ederdi şu ana kadar Giresun iç saha hariç beklenildiği gibi gidiyoruz. Daha da iyi olacağız.

Icardi'nin olmadığı zaman forvete Mertens'i koyarım. Mata oyuna dahil olunca gayet iyi izlenim verdi bu ikili. Hatta kerem ve yunus'a hiç pas atmadılar.

Okan hoca çok kötü değişiklikler yaptı. Elin mahkum ise alt yapıdan kanat oynattir. Bu çocuklar emin olun ayni performansı gösterir.

Yunus ne defansa yardım etti ne hücumda etkili oldu. O yüzden birsey kaybetmeyiz alt yapıdan biri oynarsa.

Okan Buruk'un bu gün hatası değişikliklerle orta sahasını boşaltmasıydı.
Aynı hatayı Giresun maçında da yaptı çift forvete dönüp, Lucescu 'nun lafı geldi aklıma; çok forvetle oynamak hücum oynamak değildir.Normal oyunda tek eksik goldü, Gomis çıkar Seferovic girerdi.Mertens -Mata değişirdi.Rasica bile nerede oynadı anlamadım, Barış Alper 'i söylemiyorum bile.Bu karışıklıkta rakip 10 kişi de olsa 1 puan iyidir.

Icardi'nin olmadığı zaman forvete Mertens'i koyarım. Mata oyuna dahil olunca gayet iyi izlenim verdi bu ikili. Hatta kerem ve yunus'a hiç pas atmadılar.

Okan hoca çok kötü değişiklikler yaptı. Elin mahkum ise alt yapıdan kanat oynattir. Bu çocuklar emin olun ayni performansı gösterir.

Yunus ne defansa yardım etti ne hücumda etkili oldu. O yüzden birsey kaybetmeyiz alt yapıdan biri oynarsa.
Icardi olsaydı bu maçta bir tane gol çıkarırdı bence, çok saçma sapan son vuruşlar yaptık bunlardan birinde Icardi gol çıkarabilirdi hiçbir şey yapmasa bile

Herkeste şöyle bir yanılgı var kerem yunus direkt 11 oyuncusu ama diğerleri değil işte bu mantık yüzünden hem takıma hem oyunculara zarar veriyoruz
Kerem ve yunus çok iyi 2 rotasyon oyuncusu olurlar hatta sonradan girince skorda yaparlar ama bu şekilde işimiz zor

Maç teknik direktörlük faciası bence. Oyuncularıda hazirlayamiyor bu net belli ediyor kendini. Ben maçın ilk yarısını izleyebildim. Adana resmen halisahaya çıkmış takım gibiydi. Kaç kere ön tarafta çıkarken adamlsri rahatça bozduk ve posizyonlarin başlangıcını yaptık. Bireysel oyuncu başarıları ile birşeyler yapıyoruz. Olan sahada efor sarf edip sonuç olarak başarısızlık alan oyuncularımıza oluyor. Bu şekilde devam edersek yakında onlarda salar. Ben başından beri yerli teknik direktör istemiyordum. Yerli olarak Fatih hoca dışında başarılı olabilecek teknik direktör yok. Yönetim bu konuda Okan hoca yerine yabancı birilerine baksınlar. Bir önceki yönetim gibi abuk sabuk isimde getireceklerine ihtimal vermek istemiyorum. Ha aman evladımız üzülmesin diyorsakta, futbolu bile yardımcılar alınsın. Teknik ve taktik açıdan kaliteli olan kadromuz en azinda show yapar

Maçı 70'te izlemeyi bıraktım bu takım beni cidden çok yoruyor. Yani neden bu kadar gol atamama odaklıyız cidden anlayamıyorum rakipler 1 pozisyondan 3 gol atar biz ise 20 pozisyonda 0 gol. Cidden bu sene 2-3 kez bu gol beceriksizliği yüzünden maçı izlemeyi bıraktım yani geçen seneki takım bile beni bu kadar sinir etmedi. Hiç değilse geçen seneki takımın kalitesinin düşük olduğunu kabul edip maçları beklentisiz şekilde izliyordum bu takımdan beklentim var ama bu kadar gol beceriksizliği olan bir takım görmedim cidden bu şanssızlık değil ne yazık ki beceriksizlik. Kazandığımız maçların 2 tanesini de rakiplerin kendi kalesine atmasıyla aldık golü kendimiz atamıyoruz inanılmaz derecede sinir edici bir durum.

kerem ve yunusun sakatlanma ihtimali var mı bi bakayım bari,mevzu Galatasaray.şöyle 3-4 hafta olmasınlar

Hem bu hem Trabzon maçını kolayca alabilecekken böyle kayıplar can sıkıyor fakat Giresun maçı dışında kötü değiliz ya şöyle kolay iki üç özgüven getirecek maç oynasak rahatlayacak takım.

Herifler kirmizi yemese bir puan bir puandir derdim ama bilmem kac dakika rakip takim 10 kisi kalmis bir üc puan neredeyse sartti bu zorlu deplasmanda ama aldimiz bir puana bile sükretmemiz gerekli az kalsin onu da alamiyacaktik.

Olmayinca olmuyor.Boyle bir deplasmanda ancak bu kadar pozisyon bulursun.Sadece rakip 10 kisi kaldiktan sonra takim corbaya dondu.O da hocaya yazar.Simdi Kayseri maci 3 puan sart oldu.

Bu bitiricilik konusunu bazı makul taraftarlar harici kimse konuşmuyor teknik heyet ve Okan hocada üstün körü söyledi birkackez,halbuki bu konu net olarak şampiyonluğu belirleyecek çünkü iyi ve ezici oyuna 3puan alamiyacaz

Geri
Üst Alt