⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Mertensin altı pastan dışarı attığı toptan sonra bu maçta gol atamayacağımızı düşündüm nitekim de atamadık yenemedik çünkü bazı maçlar böyle oluyor yüzde yüzlük pozisyonlar bile girmiyor bir şekilde kazanamıyorsun her maç böyle olmaz tabi şu oyunu oynayalım derbiler hariç her maçı kazanabiliriz okan hocaya yüklenilmis ama mertens kalenin dibinde kaçırmasa kerem yunus o kadar şutu karavana atmasa şimdi kral olacaktı tek hatası orta sahayı boşaltması oldu torreria ya da midstjoden biri kalmalıydı sorun yok bay haftasından sonra basaksehir maçına kadar fikstür biraz daha kolay zor kısmı hiç de kötü atlatmadik yarın kuşlar berabere kalırsa bi kaybımız da olmaz biri yense de olmaz da ikisi birden puan kaybederse daha iyi olur

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem önceki hafta iki gol birden attı yahu. Yunus bence sosyal medyada abartıldı. ADS deyken de GS seviyesi değildi.
Potansiyeli var Yunusun ama su an 11 olmayı haketmiyor. Kerem 2 gol atsa nolur puan kaybettiğimiz maçlarda büyük payı var. Trabzon maçı ve bu maç net golleri kacirdi

Gomisi boş yere oynattık

Kerem ve yunus şampiyonluğa oynayan takımın as kanatları olamayacaklarını kanıtladılar artık. Bu kadar haftada hiç mi bişey yapmaz bi insan

Valla ne yaparız bilmem ama sol beke mi ortasahaya mı yerli koyarız, yunus ve keremden en fazla birini oynatmak lazım

Millet semih güler diye stoperle oynuyor yemiyor, biz de sol beke veya ortasahaya bi türk atmalıyız
Şöyle düşünmek lazım, bu üçlünün ikisi geçen sene 13. Olan takımın iki oynucusu. Diğeri de beğenmeyip kiraya gönderdiğimiz adam.

Zaten takımın 1. ve 2 bölgesi tamamen değiştiği için dinamizmi, presi, tempoyu görebiliyoruz. Ama 3. Bölge oyuncuları aynı olunca, sonuçlar da geçen seneden farklı olmuyor.

Kazımcan yedeğe bile alınmıyor ki bir de 11'e koyacaksın, Muslera'da takım içi hiyerarşiden kesilmez. Bardakçı sol bek ? hoca Emin'i oynatınca ona mı hazırlanıyor diye düşünmüştüm. Berkan ya da Barış başka çözüm yok gibi.

Kazımcan yedeğe bile alınmıyor ki bir de 11'e koyacaksın, Muslera'da takım içi hiyerarşiden kesilmez. Bardakçı sol bek ? hoca Emin'i oynatınca ona mı hazırlanıyor diye düşünmüştüm. Berkan ya da Barış başka çözüm yok gibi.
emre taşdemir mecbur

Okadar yerde yatmalara göre su son korneri oynatamazmiydi? Gecen sezon kupadan elendik hakem 2 dk. süre dolduktan sonra hemde 1 korner degil 2ci korneride oynatinca.

Baris nasil cozum olacak

Bu kazim can gidiyor ümit Milli de 11 oynuyor bu ışte bir terslik var

Yarım saat 10 kişi kalmış bizim çıkma topçularından kurulu Anadolu takımını yenemiyorsak şampiyonluğu düşünmek pek hakkımız değil.

Şöyle düşünmek lazım, bu üçlünün ikisi geçen sene 13. Olan takımın iki oynucusu. Diğeri de beğenmeyip kiraya gönderdiğimiz adam.

Zaten takımın 1. ve 2 bölgesi tamamen değiştiği için dinamizmi, presi, tempoyu görebiliyoruz. Ama 3. Bölge oyuncuları aynı olunca, sonuçlar da geçen seneden farklı olmuyor.
Takımı ayakta tutan bölgeler zaten savunma ve ortasaha. Hücum oyuncuları sezon başından beri 0 üretimdeler. Gerekirse sol beke herhangi bi isim koyup ileriye rashicayı atmalıyız.

Yarım saat 10 kişi kalmış bizim çıkma topçularından kurulu Anadolu takımını yenemiyorsak şampiyonluğu düşünmek pek hakkımız değil.
Tam olarak bu düşüncedeyim. Şampiyon olacağım diyorsan yarım saat 10 kişi oynayan ve oyundan düşmüş adsye 2 gol atman lazım

Potansiyeli var Yunusun ama su an 11 olmayı haketmiyor. Kerem 2 gol atsa nolur puan kaybettiğimiz maçlarda büyük payı var. Trabzon maçı ve bu maç net golleri kacirdi
Kerem in ne yapacağı belli olmaz diyorum. Her an gol atabilir. Kaleye çok yakın oynuyor. Ama Yunus hep uzakta. Uzaktan hayali şutlar çekiyor.

Geri
Üst Alt