SL 22/23 H:8 | Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe | MS | 2 Ekim

Cok derbi gordum ama Fenerin ev sahibi oldugu hic bir derbide hakemin organize sekilde rakibe caldigini gormedim

Fener isi cozmus sirtini dayayan kendini yere atip faulu aliyor pedro valencia irfan ilk yari en az birer ikiser kez yere atlayip faul almisligi var

Ama besiktasa gelince calmiyor bu fenerin ozelligi nedir bilmiyorum hic alehine duduk gormedim

İki takımında yaptığı tek şey defans arkasına uzun top atmak ve duran top kovalamak, başka bir planları yok. Fener'in zaten her rakibe karşı planı bu ama yorumcular organize oynuyor diyorlar gerçekten ülkede futbol skora göre yorumlanıyor.

Kerem, Yunus ve Gomis sağolsun

Haydi Gomis'e lafım yok ama Mertens'den de bir numara göremedik henüz

Bu şartlarda işimiz çok zor

Rashica\Yusuf ikilisinden biri kesinlikle kanat oynamalı en azından Yunus&Kerem ikilisinin birinden kurtulmuş oluruz

Millet Tayyip Talha,Serdar Azizle falan oynuyor biz Kazımcan,Emre ile falan oynasak pek bir şey kaybetmeyiz sanırım.

Ayrıca İcardi mutlaka oynamalı en azından kalitesinin yarısını vermeli yoksa işimiz cidden zor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasil gidiyor mac? Kim daha iyi oynuyor?

Maç öncesi burada feneri öven arkadaşlar diyorki,çok iyi pres yapıyor lakin sadece ön taraftar baskı yapıyorlar ve arka tarafları bomboş
Onun dışında sürekli ofsayt taktiği deniyorlar
Yani defolari.cok fazla var

Delle ali yerine ghezzal girerse jk topu daha çok yere indirmeye başlar, daha etkili ataklar yapabilir

Konuşuldu mu bilmiyorum febe de sakatlık oldu 5 yıldızlı su kutusu sahaya geldi ve 2 yıldızı bantla kapamışlardı net gördüm tuhafıma gitti.

Fenerin defansı çok ilerde kuruyor dolayısıyla da ofsayt taktiğini kullanıyorlar. Tjk'lı oyuncular henüz değerlendiremedi ama hızlı kanat oyuncusu olan boş koşu atmayı bilen bir adam fena harcar fb'yi.

2022'yi bitireceğimiz şu günlerde ofsayt taktiği yapmak mı yoksa onu çözememek mi daha saçma.

Jesus önceki maçlara çıktığı gibi çıksa çok pozisyon verirdi, rakibi 6 kez ofsayta düşürmek de iyi iş.

Yine de hoca olsam mal mal sakız çiğneyip sağa sola salladığını görsem ara ara üzerine yürür altına sıçırtırım bir vurmalık canı var, erkeğe zaten benzemiyor yumuşak bir herif bu JJ. Pizzi boşuna dövmemiş.

İki takımında yaptığı tek şey defans arkasına uzun top atmak ve duran top kovalamak, başka bir planları yok. Fener'in zaten her rakibe karşı planı bu ama yorumcular organize oynuyor diyorlar gerçekten ülkede futbol skora göre yorumlanıyor.
Fener buna ek olarak ön alanda pres ile top kapıp pozisyona girmeye çalışıyor

Lige hazır girmeleri de büyük avantajları oldu

Bjk'de ise ön alanda pres olayı hiç yok mesela

Halbuki pres yapsalar hataya zorlarlar

Febeş bu ofsayt taktiği ile giderse kesin gol yer bejeke az akıllı çıksa defans arkasından gol atardı mallar çok bekliyor pas atarken biri koşacakmış gibi yapıp arkadan biri koşu yapsa ofsayta yakalanmazlar

Besiktas Ghezzal ve Gedsonu alip
Delle Ali ve Redmond i cikarisa maci cok rahat kazanir iki oyuncuda hazir degil temposuz soyle bir macta gedson nasil oynamaz akil
alir gibi degil hic sevdigim oyuncu degildir ama rakibi bozar dripling yapar tam derbi oyunncusu

Ryu vs ken
Aynı tip 2 takımın maçi. Resmen kör dövüşü

Jesus önceki maçlara çıktığı gibi çıksa çok pozisyon verirdi, rakibi 6 kez ofsayta düşürmek de iyi iş.

Yine de hoca olsam mal mal sakız çiğneyip sağa sola salladığını görsem ara ara üzerine yürür altına sıçırtırım bir vurmalık canı var, erkeğe zaten benzemiyor yumuşak bir herif bu JJ. Pizzi boşuna dövmemiş.
Cardozo da dovmustu heralde bunu

Geri
Üst Alt