SL 22/23 H:8 | Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe | MS | 2 Ekim

Yalnız fenerin oynadığı bu oyun çok iyi organizasyon gerektiriyor kolay değil. Savunma hattı hep aynı çizgide ve takım çok kompakt duruyor iyi çalışılmış belli.

Biz bu fenerin oynadığı dizilisle oynayabiliriz yav

Metehan veya eminden biri oynar 3 lu defans gibi. hucum kanatları kazim ve boey. Orta göbek torreira mitzö oliveira veya kara. Ülkedeki 2 Li de Icardi mertens. Tam bize göre oyun
Ben sadece ileri uzun top at, sonra pres yap oyununu oynamayı istemem. Bence topu 3. bölgeye getirmede en iyi takım biziz bu ligte. Bizim sorun atak sonuçlandırma kısmında orada da artık hamam+ özel çalışma gerekirse özel antrenör şart ama ilk önce hamam organizasyonu yapmalı kulüp. Mertens' gibi kaliteli bir isimin hem Trabzon hem de Adana maçında kaçırdığı goller akıl almaz.

övüyordunuz gelsin diye yaz boyu böyle bi sey yapmaya hakkiniz yok

ben mi ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ben mi ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
bilmiyorum kanka cok istiyodun diye hatirliyorum

Cok kotu mac olmuyor mu sizce de? Futbol adina bir sey goremedim ben. Skldim ve ana ekrana F1 Singapur GP'sini actim. O daha zevkliydi valla.
Çok haklısınız.Mesela dün 3 puanı alamadığımız için takımı çok eleştirsek de Adana'yla karşılıklı zevk veren bir oyun oynadık bence.Derbiden daha iyiydi - ah bir de ağları bulabilseydik 🥲-

İyi veya kötü iki hoca da dersine iyi çalışmış rakip analizi yapmışlar, bizim hoca ise daha maç oynanmadan izin günlerinin hesabını yapıyor ve oyunculara duyuruyor.

Yerli hoca ve yerli oyuncu pişmanlıktır.

Pedro çok iyi adam ama sanki fb ihtiyacı olmayan profilde birini almış gibi gözükmekte. Bunlara net golcü lazım, pedro işi sadece çalım atma keyfi gibi duruyor

fbnin tek olayı önde pres ve ofsayt taktigi ile savunmayı önde tutma 2 tanede hızlı oyuncu olunca iş bitiyor işte. örnegin karşıda mata tarzı bi pasör topcu arkaya kacacak onyekuru tarzı bi Topcu olsa fbyi imha eder

Kargalarda Götson niye oynamıyor?

Geri
Üst Alt