Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
Bunlar dele alinin bonservisini yatırmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dedigin iki adam da delici oyuncu degil ama.Biz daha iyi oynuyoz 2 takımdan da, ama delici oyuncu eksikligimiz var, joao pedro veya weghorts iyi olurdu bize
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
övüyordunuz gelsin diye yaz boyu böyle bi sey yapmaya hakkiniz yok@Sami Karakoç pedroyu elestirelim
Ben sadece ileri uzun top at, sonra pres yap oyununu oynamayı istemem. Bence topu 3. bölgeye getirmede en iyi takım biziz bu ligte. Bizim sorun atak sonuçlandırma kısmında orada da artık hamam+ özel çalışma gerekirse özel antrenör şart ama ilk önce hamam organizasyonu yapmalı kulüp. Mertens' gibi kaliteli bir isimin hem Trabzon hem de Adana maçında kaçırdığı goller akıl almaz.Biz bu fenerin oynadığı dizilisle oynayabiliriz yav
Metehan veya eminden biri oynar 3 lu defans gibi. hucum kanatları kazim ve boey. Orta göbek torreira mitzö oliveira veya kara. Ülkedeki 2 Li de Icardi mertens. Tam bize göre oyun
Onun sebebi zaten basitherkes adamlara bela oluyo da niye puanlari var yeter artik beni canima susattiniz
maça 1* 15dk falan bakabildim. valenciaya attığı ara pas iyiydi onun dışında bir iki çalıma denk geldim. bjk üstünlüğüyle geçiyor maç sanki fb pozisyon bulamadı@Sami Karakoç pedroyu elestirelim
övüyordunuz gelsin diye yaz boyu böyle bi sey yapmaya hakkiniz yok
bilmiyorum kanka cok istiyodun diye hatirliyorumben mi ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
övüyordunuz gelsin diye yaz boyu böyle bi sey yapmaya hakkiniz yok
Çok haklısınız.Mesela dün 3 puanı alamadığımız için takımı çok eleştirsek de Adana'yla karşılıklı zevk veren bir oyun oynadık bence.Derbiden daha iyiydi - ah bir de ağları bulabilseydikCok kotu mac olmuyor mu sizce de? Futbol adina bir sey goremedim ben. Skldim ve ana ekrana F1 Singapur GP'sini actim. O daha zevkliydi valla.
konuyu actigina gore basta istemissinJoao Pedro Transferinde Masadan Kalkılmalı
Menajerinin cesitli cesitli oyunlari , parayi devamli yukseltmesi , ortaligi kizistirmak icin ''fener'' yalanini ortaya atmasi , surecin uzakdikca uzamasi. kisacasi yoran ve zaman kaybettirecek bir transfer oldugunu dusunuyorum. o yuzden masadan kalkilmasinin gerektigini dusunuyorum. siz ne...www.gscimbom.com.tr