SL 22/23 H:8 | Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe | MS | 2 Ekim

Jesus önceki maçlara çıktığı gibi çıksa çok pozisyon verirdi, rakibi 6 kez ofsayta düşürmek de iyi iş.

Yine de hoca olsam mal mal sakız çiğneyip sağa sola salladığını görsem ara ara üzerine yürür altına sıçırtırım bir vurmalık canı var, erkeğe zaten benzemiyor yumuşak bir herif bu JJ. Pizzi boşuna dövmemiş.
jesus haftalardır aynı taktikle oynuyor valerien hic mi analiz yapmamıs bu ofsayt olayını

Fener'in ön alan baskısı can sıkıcı. Jesus yılların ezik takımına sistem oynatıyor.

Transfer döneminin bitimine cok az süre kala kiralanan oyuncularin hepsinde fiziksel eksiklik var. Nkoudou, Ghezzal ve Gedson 3'ü birden 2.yari oynayabilse iyi olurdu TJK lehine. Nkoudou en hizli ve en formda oyunculariydi.

Kahveci, Pedro ve Lincoln'ü kenara alir.

Crespo'nun sarisi var, onu attirmaya calismali TJK

Weghorst mortal kombat karakteri gibi he biz de olsa iş yaparmış gerçekten

İki takımında yaptığı tek şey defans arkasına uzun top atmak ve duran top kovalamak, başka bir planları yok. Fener'in zaten her rakibe karşı planı bu ama yorumcular organize oynuyor diyorlar gerçekten ülkede futbol skora göre yorumlanıyor.
Biz bu fenerin oynadığı dizilisle oynayabiliriz yav

Metehan veya eminden biri oynar 3 lu defans gibi. hucum kanatları kazim ve boey. Orta göbek torreira mitzö oliveira veya mata. Ilerdeki 2 Li de Icardi mertens. Tam bize göre oyun

Jesus önceki maçlara çıktığı gibi çıksa çok pozisyon verirdi, rakibi 6 kez ofsayta düşürmek de iyi iş.

Yine de hoca olsam mal mal sakız çiğneyip sağa sola salladığını görsem ara ara üzerine yürür altına sıçırtırım bir vurmalık canı var, erkeğe zaten benzemiyor yumuşak bir herif bu JJ. Pizzi boşuna dövmemiş.
6 ofsaytin en az 4 u yarim metreden fazla ve bu tamamen bjk li oyuncularla alakali fener savunmasi ofsayta dusurmek icin iki kere cikti basardilar muleka delle ali weghorst kosuya ofsayttan basliyorlar yani fener savunmasi cikti diye degil top atildiginda ofsaytta bekliyorlar acaip olay

Fener'in ön alan baskısı can sıkıcı. Jesus yılların ezik takımına sistem oynatıyor.
Sistem bana göre yok çoğu maçlarını izledim ki mevcut oyuncularla sistem zor
On alan baskısı yapıyorlar ama arka tarafları bomboş yani adana gibi arkaya oyuncu kaçıran takımlar için nimet oluyor
Yada biraz sert oynayan rakipler pasla çıkınca yine gerideki boşlukları başlarına bela oluyor

Cok kotu mac olmuyor mu sizce de? Futbol adina bir sey goremedim ben. Skldim ve ana ekrana F1 Singapur GP'sini actim. O daha zevkliydi valla.

6 ofsaytin en az 4 u yarim metreden fazla ve bu tamamen bjk li oyuncularla alakali fener savunmasi ofsayta dusurmek icin iki kere cikti basardilar muleka delle ali weghorst kosuya ofsayttan basliyorlar yani fener savunmasi cikti diye degil top atildiginda ofsaytta bekliyorlar acaip olay
Fener her maç yapıyor bunu

Tjk ise bu kadar ofsayta düşmüyor.

Tesadüf olamaz bu durumda.

Yarım metre dediğin 1 snde değişen bir olay.

Sistem bana göre yok çoğu maçlarını izledim ki mevcut oyuncularla sistem zor
On alan baskısı yapıyorlar ama arka tarafları bomboş yani adana gibi arkaya oyuncu kaçıran takımlar için nimet oluyor
Yada biraz sert oynayan rakipler pasla çıkınca yine gerideki boşlukları başlarına bela oluyor
herkes adamlara bela oluyo da niye puanlari var yeter artik beni canima susattiniz

Geri
Üst Alt