- 18 Mayıs 2011
- 49.988
- 52.982
- 4.398
forumda tek istemeyen bendim , hatta bu yuzden sami beni engellemisti twitterdakonuyu actigina gore basta istemissin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumda tek istemeyen bendim , hatta bu yuzden sami beni engellemisti twitterdakonuyu actigina gore basta istemissin
Dikine oynayan özellikle weghorst gibi fiziki olarak güçlü bi tip kastettim, bizim genel olarak forvet eksikligimiz var onunla da alakalı, gomis sefer icardi hiçbirinden verim alamadıkBu dedigin iki adam da delici oyuncu degil ama.
Evet dun hak etmistik, yazik oldu cidden.Çok haklısınız.Mesela dün 3 puanı alamadığımız için takımı çok eleştirsek de Adana'yla karşılıklı zevk veren bir oyun oynadık bence.Derbiden daha iyiydi - ah bir de ağları bulabilseydik-
fbnin tek olayı önde pres ve ofsayt taktigi ile savunmayı önde tutma 2 tanede hızlı oyuncu olunca iş bitiyor işte. örnegin karşıda mata tarzı bi pasör topcu arkaya kacacak onyekuru tarzı bi Topcu olsa fbyi imha eder
Hakem cırcır olmuşMaç niye başlamıyor ulan neler dönüyor kulislerde
Noldu flixskandal
geç başlıyor!!Noldu flix