SL 22/23 H:9 | Fenerbahçe 5-4 Karagümrük | MS | 9 Ekim

Kendi sahasinda 4 gol yiyen takima sampiyon olacak diyen adamlar fener sevicidir benim gozumde ayni skorla biz kazanmis olsaydik bizi yerden yere vuruyordu bu adamlar .Sonra millete rahatsiz yazmak kolay.Sirf ceza almayim diye olaylari onemsemiyormus gibi yapiyorum
Yolda gorse kacacak adamlar burda bana erkeklik yapmasin bi zahmet

Kendi sahasinda 4 gol yiyen takima sampiyon olacak diyen adamlar feber sevicidir benim gozumde ayni skorla biz kazanmis olsaydik bizi yerden yere vuruyordu suan bu adamlar .Sonra millete rahatsiz yazmak kolay.Sirf ceza almayim diye olaylari obemsemiyor.Yolda gorse kacacak adamlar burda bana erkeklik yapmasin bi zahmet

Bacaklarini ayiracaksin bunlarin renkdaş

Abi biz ne zaman istanbulspor ile Hatay ile falan oynayacağız lan yeter :/

Ayda bir maç yapıyoruz bir de 2 ayda bir Arena'da maç yapıyoruz ://

Ligin son iki sırasındaki iki takımdan kendi evimizde 7 gol yesek, maç sonuçları ne olursa olsun, Okan hoca gönderilmişti direkt.

Yoğurtçu parkına Jesus'un sakızının heykelini yapacaklar neredeyse zuhahaha :ddd

Yazıklar olsun böyle maça. Kazanacaklarını bildiğim için 2. Yarıyı izlemedim.

alanyada,karagumrukte fbnin alacagı maclardı.ama alanya macında bi ton pozisyon vermişsin,5-0lık macta alanyanın daha net pozisyonları var
ilginç şekilde.cekirge sıcrayacagı kadar sıcramış.savunma arkası kosularla fb savunmasının rezilliği de görülmüş.hakem ve caner denen dallama galibiyette basrol oynamış,gelip burda fb sampiyon olur falan diyosun.hadi ordan

Geri
Üst Alt