- 25 Ocak 2010
- 53.473
- 38.946
- 3.763
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berke karabacak bir zamanlar kuzenimdi ama hiçbir postuma like bırakmıyor, beni engellemiş olmasından korkuyorum. bu işi anca sen çözersinOlum sen gulunce niye Samide guluyor Ne ayaksiniz siz
kesinle beklenin altında kaldı ama fener de neredeyse hiç top getiremiyor adama. maç içinde çok isyan ediyor bu yüzden belli oluyor mimiklerindenPedro o kadar üzmüyor desem katılır mısın?
okan fbde olsa pekiFb şmp olucak ama oynadığı oyunla değil ittirmeyle
Canın sağ olsun reis. Baş tacısınTersi oldu üstat.
Ben böyle istememiştim.
@Sami Karakoç That's what she said
Bizim 5 maçın 3u deplasman 2si içeride, içerideki maçlardan biri Bjk, deplasmanlardan biri Başak :ddddPuhahaha fenerimin önündeki 5 maçın 4'ü yine İstanbul'da, 3'ü Kadıköy'de
2 deplasmanin biri İstanbulspor, biri Ankaragücü
AHAHHAHA fikstüre bak lannnn
Konya gibi takimi yeniyoruz.Sonra Ads deplasmanindan 1 puanla donuyoruz .Bizi deli gibi elestiriyorlar. tirt bi takimi 5-4 yenen fenere bu takim sampiyon olur diyorlar geldi taraftarligini sorgulama bu adamlarin.Biraz tuttugunuz takimin arkasinda durun BiraderKendi sahasinda 4 gol yiyen takima sampiyon olacak diyen adamlar fener sevicidir benim gozumde ayni skorla biz kazanmis olsaydik bizi yerden yere vuruyordu bu adamlar .Sonra millete rahatsiz yazmak kolay.Sirf ceza almayim diye olaylari onemsemiyormus gibi yapiyorum
Yolda gorse kacacak adamlar burda bana erkeklik yapmasin bi zahmet
kesinle beklenin altında kaldı ama fener de neredeyse hiç top getiremiyor adama. maç içinde çok isyan ediyor bu yüzden belli oluyor mimiklerinden
savunmada aksamaz,fbnin savunma arkasına adam kacırırlarsa ikiside puan alır.giresunun zemin kötü,kadıköyde oynaması daha iyiOlum bunlar sivas giresunla ust uste evinde oynuyormus hahaha. Nasil fikstur lan bu. 2 deplasmanin biri istanbulspor zaten