Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçimde fb liler mi oy kullanacakFbnin şuanki etkisi hoca etkisi,fbde hoca var kadro hocasına göre kalitesiz
Bizde hoca yok kadro var
Bjkde hem hoca yok hem kadro yok nasıl böyle oynuyolar bende anlamadım
Fb siyasi nedenlerden ötürü şampiyon yapılacak seçim var
Fesat herifMehmetle Sami arasındaki buzlar erimiş
Keşke kavga çıksaydı
jesus olmasa şu fikstürde bile geberirdi bunlar bence. o yüzden hocalarını yalamaları mantıklı. bizim kadroya kıyasla kadroları kaliteli değil benceLigin son iki sırasındaki iki takımdan kendi evimizde 7 gol yesek, maç sonuçları ne olursa olsun, Okan hoca gönderilmişti direkt.
Yoğurtçu parkına Jesus'un sakızının heykelini yapacaklar neredeyse zuhahaha :ddd
Ya kardesim, 2. yari isler bizim lehimize donecek. Bizim uzulmemize gerek yok. Su anda bu puan durumuyla avantajli giden biziz.Bu fikstürü hazırlayanlar da gün yüzü görmesin umarım, sülalesinin her bir ferdinden çıksın.Skandal ötesi resmen.
maça izledin mi ve akşam yemeğinde ne yedin?konu kilit
şu sorum nasıldı yorumlar mısınız @Sami Karakoç @Mehmet Mehmetoglu
Suan geldiğimiz nokta gayet iyi ocaga kadar kazasiz belasiz boyle devam edersek gorun bakalim fenevi. Ne kadar suana kadar avantajli dursa da ocak dan sonra paso puan kaybedecekler %100. Subat,mart gibi sampiyonluk iddialari biter.Jj yi gonderirler.Bizim de cok buyuk fikstur avantajimiz olacak.Acik ara sampiyon oluruz diye dusunuyorum.Bizim rakibimiz fenev degil malesef hakemler.Fiksturleri kotu.
Önce bjk bariz ittirildi sonra ts aleni kayrldı başak dahil herkes tek tek şampiyon yapıldı sıra fenerdeSeçimde fb liler mi oy kullanacak
sameti terlettimGüzel bir soru
Şampiyon olacağımızı düşünüyorum ama açık ara olmaz. Özellikle bu sezon hiç olmaz.Suan geldiğimiz nokta gayet iyi ocaga kadar kazasiz belasiz boyle devam edersek gorun bakalim fenevi. Ne kadar suana kadar avantajli dursa da ocak dan sonra paso puan kaybedecekler %100. Subat,mart gibi sampiyonluk iddialari biter.Jj yi gonderirler.Bizim de cok buyuk fikstur avantajimiz olacak.Acik ara sampiyon oluruz diye dusunuyorum.Bizim rakibimiz fenev degil.Fiksturleri kotu.
SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
önceki avatar çok iyiydi neden değiştirdinMehmetle Sami arasındaki buzlar erimiş
Keşke kavga çıksaydı
Hakem sorununu asarsak ben inanıyorum.Şampiyon olacağımızı düşünüyorum ama açık ara olmaz. Özellikle bu sezon hiç olmaz.
Hmmm o zaman bu sene sampiyon yapilmayacak olan 12m GSli ve 5m bjkli/nin de yarisi iktidara oy vermez. Iktidar karar versin o zaman. 5m oy kaybi mi yoksa 8.5m oy kaybi mi? lolÖnce bjk bariz ittirildi sonra ts aleni kayrldı başak dahil herkes tek tek şampiyon yapıldı sıra fenerde
10 milyon fbli oy kullanacaksa en az 5 milyonu bu sene şampiyon olamazlarsa iktidara oy vermez onlar için fb ülkeden daha önemli
Parçaları hep ben birleştirmiyim aga biraz gayret lütfen
Liboş oldugu icinönceki avatar çok iyiydi neden değiştirdin