SL 22/23 H:9 | Fenerbahçe 5-4 Karagümrük | MS | 9 Ekim

Ligin son iki sırasındaki iki takımdan kendi evimizde 7 gol yesek, maç sonuçları ne olursa olsun, Okan hoca gönderilmişti direkt.

Yoğurtçu parkına Jesus'un sakızının heykelini yapacaklar neredeyse zuhahaha :ddd
jesus olmasa şu fikstürde bile geberirdi bunlar bence. o yüzden hocalarını yalamaları mantıklı. bizim kadroya kıyasla kadroları kaliteli değil bence

fbnin ikinci yari fikstürü cok zor herhold

gerçek fb'yi bu kısımda göreceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 180145
Suan geldiğimiz nokta gayet iyi ocaga kadar kazasiz belasiz boyle devam edersek gorun bakalim fenevi. Ne kadar suana kadar avantajli dursa da ocak dan sonra paso puan kaybedecekler %100. Subat,mart gibi sampiyonluk iddialari biter.Jj yi gonderirler.Bizim de cok buyuk fikstur avantajimiz olacak.Acik ara sampiyon oluruz diye dusunuyorum.Bizim rakibimiz fenev degil malesef hakemler.Fiksturleri kotu.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seçimde fb liler mi oy kullanacak
Önce bjk bariz ittirildi sonra ts aleni kayrldı başak dahil herkes tek tek şampiyon yapıldı sıra fenerde

10 milyon fbli oy kullanacaksa en az 5 milyonu bu sene şampiyon olamazlarsa iktidara oy vermez onlar için fb ülkeden daha önemli

Parçaları hep ben birleştirmiyim aga biraz gayret lütfen

Suan geldiğimiz nokta gayet iyi ocaga kadar kazasiz belasiz boyle devam edersek gorun bakalim fenevi. Ne kadar suana kadar avantajli dursa da ocak dan sonra paso puan kaybedecekler %100. Subat,mart gibi sampiyonluk iddialari biter.Jj yi gonderirler.Bizim de cok buyuk fikstur avantajimiz olacak.Acik ara sampiyon oluruz diye dusunuyorum.Bizim rakibimiz fenev degil.Fiksturleri kotu.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyon olacağımızı düşünüyorum ama açık ara olmaz. Özellikle bu sezon hiç olmaz.

Önce bjk bariz ittirildi sonra ts aleni kayrldı başak dahil herkes tek tek şampiyon yapıldı sıra fenerde

10 milyon fbli oy kullanacaksa en az 5 milyonu bu sene şampiyon olamazlarsa iktidara oy vermez onlar için fb ülkeden daha önemli

Parçaları hep ben birleştirmiyim aga biraz gayret lütfen
Hmmm o zaman bu sene sampiyon yapilmayacak olan 12m GSli ve 5m bjkli/nin de yarisi iktidara oy vermez. Iktidar karar versin o zaman. 5m oy kaybi mi yoksa 8.5m oy kaybi mi? lol

Jesus u abartmaya devam etsinler. Adam 88 dk Pedro yu oynatıp Batshuayi kenarda tuttu. Oyuncu tercihlerinde çok hata yapıyor. Kendi aldırdığı oyuncularda gereksız ısrarcı. Abartılan Jesus her gün eleştirilen İsmail ile Okan la aynı puanda.

Geri
Üst Alt