SL 22/23 H:9 | Fenerbahçe 5-4 Karagümrük | MS | 9 Ekim

Fb'nin ilk yarı fikstürü müthiş yaw Koç ayarlasa anca bu kadar olur 2.yarı deplasmanlarda vefat etmeliler
Screenshot_20221009-223015~2.webp

Atilla başlığındaki postlarını alıntılamadım bu maçtan sonra kalbin kırılmasın diye yakışmadı bu tavrın...

Niye kalbim kırılsın ki banane Attilan dan iyi dedim diye kötü çıktıysa umrumda bile olmaz, sen neden bu kadar alındım onu anlamadım just smile attık.

Bu fikstürü hazırlayanlar da gün yüzü görmesin umarım, sülalesinin her bir ferdinden çıksın.Skandal ötesi resmen.

Fenerbahçe'nin bu sezon Süper Lig'de çektiği 50 isabetli şutun 25'i golle sonuçlandı

Bu fener hakemin biri fazla yardımcı olmadı mı her takıma puan kaybetme riski var. Yaptıkları tek şey topu ileri şişir önde pres yap hızlı atakla gol atmaya calis. Geride mal gibi hatalar yapmayan pas yapabilen her takım bunlara top oynatmaz. Bjk korkak oynamasa bunlara 2-3 tane sallardi. Yine adana maçında saçma sapan bir iş oldu hakemi Adana'nın defans oyuncusu. Konya maçında sıfır oyun. Gerisi ful kötü takım. Kötü takımların ikisi Karagümrük ve Ümraniye den 7 gol yemişler. Defanslari leş ve ortasahayi boş bırakıyorlar. Bunların oyunu bu akşam çözülmüştür. Artık rakip TD ler buna göre değerlendirsin. Ankaragücü maçını sabırsızlıkla bekliyorum. Sürpriz puan kaybı bekliyorum

Geri
Üst Alt