Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.694
- 106.427
- 4.738
Atilla başlığındaki postlarını alıntılamadım bu maçtan sonra kalbin kırılmasın diye yakışmadı bu tavrın...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atilla başlığındaki postlarını alıntılamadım bu maçtan sonra kalbin kırılmasın diye yakışmadı bu tavrın...
Ulan sansar memo hep bugunu bekledin degil mi
ne alınması reis yaw. ben de takılıyorum...Niye kalbim kırılsın ki banane Attilan dan iyi dedim diye kötü çıktıysa umrumda bile olmaz, sen neden bu kadar alındım onu anlamadım just smile attık.
10 macta 7 deplasman oynamisiz. Cefasini cektik sefasinida surelim
Fbnin şuanki etkisi hoca etkisi,fbde hoca var kadro hocasına göre kalitesizokan fbde olsa peki
kayseri maçından sonra full istanbuldayız neredeyse...Ligin 2.yarisina ilk 3 te.girelim.yeter bu kekolar İstanbul yüzü görmezken biz içeride.oynayacagiz
Maça bakmadım bile uyuyordum yeni uyandım skoru görünce dedim fener kesin son dakika atmistir golleri kim atti kim asist verdi haberim bile yok. Bizim maç olmayınca sarmaayyyyne alınması reis yaw. ben de takılıyorum...
Herif kendini unuttu seni de unutabilir. Oyle degil mi @Berke Karabacakberke karabacak bir zamanlar kuzenimdi ama hiçbir postuma like bırakmıyor, beni engellemiş olmasından korkuyorum. bu işi anca sen çözersin
valla ben de dışardaydım vakit öldürmek için açtım. evde olsam bakmazdımMaça bakmadım bile uyuyordum yeni uyandım skoru görünce dedim fener kesin son dakika atmistir golleri kim atti kim asist verdi haberim bile yok. Bizim maç olmayınca sarmaayyyy