SL 22/23 H:9 | Fenerbahçe 5-4 Karagümrük | MS | 9 Ekim

Fb şmp olucak ama oynadığı oyunla değil ittirmeyle

Bu kadar 90+ da maç kazanan takım mümkün değil olamaz. Bunu şansla, baskı kurmayla falan aciklayamamazsin. Düpedüz şike yapıyor bu adi şerefsiz kulüp. Ne zaman zora girseler son saniye birileri devreye giriyor. Mutlaka her maç rakipten birilerini satın alıyor bunlar.

Ligin 2.yarisinda fikstür ters ilişkiye dönünce yalı koç ligi bitirelim diyebilir

Puhahaha fenerimin önündeki 5 maçın 4'ü yine İstanbul'da, 3'ü Kadıköy'de

2 deplasmanin biri İstanbulspor, biri Ankaragücü

AHAHHAHA fikstüre bak lannnn
Bizim 5 maçın 3u deplasman 2si içeride, içerideki maçlardan biri Bjk, deplasmanlardan biri Başak :dddd

Kendi sahasinda 4 gol yiyen takima sampiyon olacak diyen adamlar fener sevicidir benim gozumde ayni skorla biz kazanmis olsaydik bizi yerden yere vuruyordu bu adamlar .Sonra millete rahatsiz yazmak kolay.Sirf ceza almayim diye olaylari onemsemiyormus gibi yapiyorum
Yolda gorse kacacak adamlar burda bana erkeklik yapmasin bi zahmet
Konya gibi takimi yeniyoruz.Sonra Ads deplasmanindan 1 puanla donuyoruz .Bizi deli gibi elestiriyorlar. tirt bi takimi 5-4 yenen fenere bu takim sampiyon olur diyorlar geldi taraftarligini sorgulama bu adamlarin.Biraz tuttugunuz takimin arkasinda durun Birader

Olum bunlar sivas giresunla ust uste evinde oynuyormus hahaha. Nasil fikstur lan bu. 2 deplasmanin biri istanbulspor zaten

senin mac basına 2 penaltın verilmiyor bazen,herifler mac bası 1 penaltı atıyo nerdeyse,2 maçta bir kırmızı kart falan.ondan sonra fb cok gol atıyo.he lan he

Bunlar bu sezon kadiköyde 35 mac mi yapacak

Geri
Üst Alt