- 6 Eylül 2014
- 83.207
- 56.781
- 4.283
Defanslari les. Bu kopenhag kontradan gol bulurTarafdarin önünde daha baskili oynarlar, bence gecerler. Nwakaeme-Visca olsa bu maci kaybetmezlerdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defanslari les. Bu kopenhag kontradan gol bulurTarafdarin önünde daha baskili oynarlar, bence gecerler. Nwakaeme-Visca olsa bu maci kaybetmezlerdi.
Türkiye karması gidince gene üzerler .trabzonspor'un maçı ile beraber türk futbolunun ne kadar rezil bir durumda olduğunu gördük. trabzonun organize ne atağı ne pozisyonu var. ligimizin seviyesi ne hallerde ben diyeyim gürcistan sende bulgaristan. öyle hazır oyuncu almakla, eski yıldız isimleri transfer etmekle olmuyor abdullah hoca ligde sisteme inanan ve bir sistem dahilinde oynadığını söylerler hep hani nerde abi nerde trabzon bugün ne oynadı vurdu adama çarpmasa kalecinin kucağında. bunları şampiyonlar liginde çok üzerler eğer gruplara kalırlarsa
Ya iştenelssonu 15+ bonuslarla 20e satıp bartra alınabilirmiş
Trabzon gruplara kalir
Trabzona sempatiniz mi var Bahadır BeySöylenenin aksine trabzonu beğendim ben.Bartra-Hugo muhtemelen ligin en iyi ikilisi olur.
Sana arkadaş bulduk @Mustafa Alp MotzSöylenenin aksine trabzonu beğendim ben.Bartra-Hugo muhtemelen ligin en iyi ikilisi olur.
Dün görmüştüm Apo'nun Avrupa'da 30 civarı maçta 4 galibiyeti varmış sadece.Kopenhag'ın maaş bütçesi 10 m euro falandır. Her sene de düzenli oyuncu satıyorlar. Satıp iş yapmayanları da 3te1 4te1 fiyata geri alıyorlar. Koşan tempolu bir ekip.
Karşıda kim var? Siyaset destekli, oyunculara 2-3 maaş veren, bağlantılarıyla ligdeki oyuncuları ucuza toplayan bir takım. 2 senedir aynı iskelet devam ediyor ve oyun üstünlüğü bile kuramıyorlar, sadece topu kullanıyorlar. Kendisini sistem hocası diye yutturan Avcı da kem küm ediyor.
Ligdeki boş beleş şampiyonluğa bu anlamlar yüklenmeye devam ettikçe daha bizi çok tokatlarlar.