ŞL 22/23 Play-Off M:1 | Kopenhag 2-1 Trabzonspor | MS | 16 Ağustos

trabzonspor'un maçı ile beraber türk futbolunun ne kadar rezil bir durumda olduğunu gördük. trabzonun organize ne atağı ne pozisyonu var. ligimizin seviyesi ne hallerde ben diyeyim gürcistan sende bulgaristan. öyle hazır oyuncu almakla, eski yıldız isimleri transfer etmekle olmuyor abdullah hoca ligde sisteme inanan ve bir sistem dahilinde oynadığını söylerler hep hani nerde abi nerde trabzon bugün ne oynadı vurdu adama çarpmasa kalecinin kucağında. bunları şampiyonlar liginde çok üzerler eğer gruplara kalırlarsa

trabzonspor'un maçı ile beraber türk futbolunun ne kadar rezil bir durumda olduğunu gördük. trabzonun organize ne atağı ne pozisyonu var. ligimizin seviyesi ne hallerde ben diyeyim gürcistan sende bulgaristan. öyle hazır oyuncu almakla, eski yıldız isimleri transfer etmekle olmuyor abdullah hoca ligde sisteme inanan ve bir sistem dahilinde oynadığını söylerler hep hani nerde abi nerde trabzon bugün ne oynadı vurdu adama çarpmasa kalecinin kucağında. bunları şampiyonlar liginde çok üzerler eğer gruplara kalırlarsa
Türkiye karması gidince gene üzerler .

nelssonu 15+ bonuslarla 20e satıp bartra alınabilirmiş
Ya işte
Ama diğer tarafta bakıyorsun kahpeler çinliyi 20 m Euro’ya
Atillayı 20 ye satıyor
Nellson u 15 e versek buna da gönül razı gelmiyor
Çünkü şikecileirn 2 oyuncusundan da iyi

Bartrayı hiç satmadan da alabilirdik
Biz isteseydik gelirdi bence

Söylenenin aksine trabzonu beğendim ben.Bartra-Hugo muhtemelen ligin en iyi ikilisi olur.

Kopenhag'ın maaş bütçesi 10 m euro falandır. Her sene de düzenli oyuncu satıyorlar. Satıp iş yapmayanları da 3te1 4te1 fiyata geri alıyorlar. Koşan tempolu bir ekip.

Karşıda kim var? Siyaset destekli, oyunculara 2-3 maaş veren, bağlantılarıyla ligdeki oyuncuları ucuza toplayan bir takım. 2 senedir aynı iskelet devam ediyor ve oyun üstünlüğü bile kuramıyorlar, sadece topu kullanıyorlar. Kendisini sistem hocası diye yutturan Avcı da kem küm ediyor.

Ligdeki boş beleş şampiyonluğa bu anlamlar yüklenmeye devam ettikçe daha bizi çok tokatlarlar.

Kopenhag'ın maaş bütçesi 10 m euro falandır. Her sene de düzenli oyuncu satıyorlar. Satıp iş yapmayanları da 3te1 4te1 fiyata geri alıyorlar. Koşan tempolu bir ekip.

Karşıda kim var? Siyaset destekli, oyunculara 2-3 maaş veren, bağlantılarıyla ligdeki oyuncuları ucuza toplayan bir takım. 2 senedir aynı iskelet devam ediyor ve oyun üstünlüğü bile kuramıyorlar, sadece topu kullanıyorlar. Kendisini sistem hocası diye yutturan Avcı da kem küm ediyor.

Ligdeki boş beleş şampiyonluğa bu anlamlar yüklenmeye devam ettikçe daha bizi çok tokatlarlar.
Dün görmüştüm Apo'nun Avrupa'da 30 civarı maçta 4 galibiyeti varmış sadece.

IBB dönemi Avrupa maçına yedeklerle çıkıyordu bu hıyar.

Bi macta millet başlamış barthra barthra demeye 2 mac daha oynasın türkiye ligine uyum saglasın başlarsınız büyük kazık yatmaya gelmiş falan yazmaya

Bu kopenhangı Tr Ligine koy ilk 3 e girmez
neden mi ?
Alttaki Anadolu takımları gelir bir yaslanır geriye sonra debelenir dururlar tıpkı bizim büyük takımların debelendiği gibi.
geçen sene avrupa kupasındaki başarımızda burdan geliyor rakipler kapanmadı açık oynadı.

Yani istediğin kadar geçiş oyunu hızlı kanat adam yiyen orta saha al tr ligi değişmeyecek
kadro kuraraken karar vermek lazım hangisi avrupamı TR ligimi

bizim lig için nwakame trezegeut q7 gibi adamları alman lazım.
Avurpa için modern futbol oynaman lazım.

işin kötü yanı bu boktan ligi kazanmadan artık avrupada yok iki ucu boklu değnek

@Murat Durmaz vermis oldugun 11ler den , kopenhag ozelinde ;
* 7 ve 16 no'yu bu sezon izledigim maclarda ozellikle begenmistim.
bu aksam - bu ikisine ozellikle dikkat etmeli trabzonsporlular.

dedigim ikiliden * 7 nolu hem golunu yazdi - hem macin en iyilerinden oldu . bir diger begendim ise yine o civardan *falk.
trabzonsporu genel anlamda begenmedim. ilk yarida skorun 1-0 da kalmasi trabzon adina bir bakima sans oldu.
sag taraflarini cok vasat buldum - hem sag on / hem sag bek. ilk yarida golun oradan gelmesi ve bir kac tane cok onemli gol sanslari da yine ordan yaplan bireysel ve bolgesel hatalar silsilesi ile meydana geldi.
* 2.yariya da gol yenip baslanmasi buyuk talihsizlikdi - yine de macin sonlarina dogru bulunan gol ile rovans icin umutlu oldular .

seyircilerini iyi buldum ev sahibi takimin. baski nasil yapilirdan kesitler sundular.

rovans kolay bir mac olmaz gibi... secilecek *mac_taktigi bu denklemde kilit nuans trabzonspor ozelinde.

Geri
Üst Alt