Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.444
- 49.836
- 3.133
Yok para almadım reis2800 almısın rengim h.lı ugurlu olsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok para almadım reis2800 almısın rengim h.lı ugurlu olsun
En sonunda Mahir gibi alkolik olacaksın.Uykum geldi ya
Zaten kaç duble içmişim
Koyim böyle maça
reis senin kadar ballı birisi görmedim daha ömrü hayatımdaŞimdi fark ettim yanlış oynamışım para yatmış![]()
Şimdi fark ettim yanlış oynamışım para yatmış![]()
Lan kupon yatmış o anlamda reisreis senin kadar ballı birisi görmedim daha ömrü hayatımda
Trabzonla bir alakan var mi. Hamsiyi mi fazla kacirdin yoksa hahakem tsyi biçti bugun
para yatmış deyince her zmaan ki gibi vurgun yaptın sandım üstat. özür dilerimLan kupon yatmış o anlamda reisNe balı yav
![]()
Evet reis yanlış oynamışımSenin kupon yatmış. İkinci yarı sonucu 2 olmuş. Deplasman takımı ikinci yarıyı 1-0 kazanmış. Yanlış mı anladım?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Kanka hiç kupon atmıyorsun hep yatanları mı söylüyorsunŞimdi fark ettim yanlış oynamışım para yatmış![]()
Sarhoş, idare etLan kupon yatmış o anlamda reisNe balı yav
![]()
Ne özürü reis yavpara yatmış deyince her zmaan ki gibi vurgun yaptın sandım üstat. özür dilerim
Atıyoz ya knk maç öncesi yazdık burayaKanka hiç kupon atmıyorsun hep yatanları mı söylüyorsun
Eyvallah reis maç yatmış yanlış oynamışımSarhoş, idare et
Geçmiş olsun, ne yatmış dedin
Knk ben görmüyom ya bana salsana dmden unutuyom bakmayaAtıyoz ya knk maç öncesi yazdık buraya
Eyvallah reis maç yatmış yanlış oynamışım![]()