ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

d-smart go ya bakın 30-40 bişi olmalı aylık

Yayın işi tam bir rezillik..
Birde ssporta üye olduk.ilk maçı zaten izleyemedim..Haram olsun aldığınız paralar.trt geçmışte o kadar Anadolu klüplerinin Avrupa maçlarıni yayinladı.Bizim maçları neden yayınlamaz..o kadar yatırimla transfer yap milyonlarca Galatasaray taraftarı şu maçlari izleyemesin..

d-smart go ya bakın 30-40 bişi olmalı aylık
Diğer siteler gibi değil 1 ay abone olduktan sonra iptal etme tuşu yok diyenler vardı iptal etmek içinde müşteri hizmetleri arayınca hep zorluk çıkarıyor diye baya sitem edenler vardı. Hatta şikayet konusunda google da epey bir örnek var.

Diğer siteler gibi değil 1 ay abone olduktan sonra iptal etme tuşu yok diyenler vardı iptal etmek içinde müşteri hizmetleri arayınca hep zorluk çıkarıyor diye baya sitem edenler vardı. Hatta şikayet konusunda google da epey bir örnek var.
aylık yerine sadece yıllık üyelik koymuşlar 3kağıt

+ o kadar transfer yapıyoruz maçı ala ala dsmart mı alıyor bein'in parayı basması lazım

Yurtdisinda yasayanlar Paramount+ tum SL maclarini veriyor uyelik $4.99 sadece ABDye hizmet veriyor olabilir VPN ile deneyin bir hafta ucretsiz olmasi lazim. Bizim maci rahat izlerseniz uyeliginizi devam ettirirsiniz.

Yurtdisinda yasayanlar Paramount+ tum SL maclarini veriyor uyelik $4.99 sadece ABDye hizmet veriyor olabilir VPN ile deneyin bir hafta ucretsiz olmasi lazim. Bizim maci rahat izlerseniz uyeliginizi devam ettirirsiniz.
Hizmet verdikleri ulkeler listesi

simdi kacak yoldan izleyince ben mi suclu oluyorum cidden?

almanyada yaşıyorsan maçı „sportdigital fußball“ kanalı üzeri izleyebilirsin. maç başına üyelik veya aylık üyelik satıyorlar bildiğim kadarıyla. başka platformlar üzeri 1 aylık ücretsiz deneme süresi de kullanmak mümkün galiba :)

almanyada yaşıyorsan maçı „sportdigital fußball“ kanalı üzeri izleyebilirsin. maç başına üyelik veya aylık üyelik satıyorlar bildiğim kadarıyla. başka platformlar üzeri 1 aylık ücretsiz deneme süresi de kullanmak mümkün galiba :)
eyvallah aga buldum kanali
yarin üyelik alirim
bana deneme süresi teklif etmedi ama

Bu yayın işi iyice kördüğüme döndü. Her şeye ulaşmanın bu kadar zorlaştığı bir ülkede bari şu futbol tutkumuzu salın be kardeşim. 4-5 tane abidik kubudik platforma üye mi olalım maçlarımızı izleyeceğiz diye? Ondan sonra çıkıp saçmasapan korsan boklamaları yapıyorlar, ülkenin belki %60-70'inin açlık sınırından aşağıda maaş aldığı ülkede napsın taraftar.

Geri
Üst Alt