Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.423
- 9.010
- 1.203
Biletler ne durumda ne kadarı satıldı acaba?40-45 bin kişi olması lazım en azından sezonun en önemli maçları bunlar.Transferden kimse konsantre olamadı gibi geliyor bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şoktayim rtaşKanal belli olmus @Emre Zeytinli yorum alalim
199 tl 1 maç için baya kazık bir fiyat nasıl para değil lanŞoktayim rtaş
Yıllık 199 tl bu devirde para degil bi dürüme bile 100 tl vermeye basladik
Ama bu firsatcilara para kazandirmamak lazim. Firsatcilik yapmayip aylik satsalardi daha fazla kar ederlerdi
Kimse almasin bence
1 aylıkAylık mı aldın Naciii
Almanci arkadaslara önerim maci Sportdigital yayinlayacak. Avusturya ve Isvicre den yayin yapiyorlar mi bilmiyorum @Hakan Sarı
Mac linki bu olacak Galatasaray - Zalgiris Vilnius im Livestream
Günlük Ticket alip 2,99 EUR karsiliginda izleyebilirsiniz
@Can BÜYÜK @Mert Aydinli @Hakan Misiroglu @Yunus Abi
Ekli dosyayı görüntüle 213066
Gecen deplasman macini vermediler ama. Uyuz oldum.Yurtdisinda yasayanlar Paramount+ tum SL maclarini veriyor uyelik $4.99 sadece ABDye hizmet veriyor olabilir VPN ile deneyin bir hafta ucretsiz olmasi lazim. Bizim maci rahat izlerseniz uyeliginizi devam ettirirsiniz.
Cok mu seviyosun Okan hocani?tek korkum ostersunk-Tudor ve Tudor Okan gerginliği sonrası aynısının okanın başına gelmesi
Vay be bizim yıllık dsmart aboneliğiyle aynı fiyatAlmanci arkadaslara önerim maci Sportdigital yayinlayacak. Avusturya ve Isvicre den yayin yapiyorlar mi bilmiyorum @Hakan Sarı
Mac linki bu olacak Galatasaray - Zalgiris Vilnius im Livestream
Günlük Ticket alip 2,99 EUR karsiliginda izleyebilirsiniz
@Can BÜYÜK @Mert Aydinli @Hakan Misiroglu @Yunus Abi
Ekli dosyayı görüntüle 213066
Evet onu vermediler niye bilmiyorum ama genel olarak butun SL maclarini veriyorlar.Gecen deplasman macini vermediler ama. Uyuz oldum.
Hayir OnurumVay be bizim yıllık dsmart aboneliğiyle aynı fiyat
Aynen rdas ben Kabelanschluss yaptirmadim Waipu dan izliyoruz bütün evde. Her cihazda sorunsuz calisiyor Recording uygulamasi da cok iyiben eve gidince üyelik isini yapcam bir de tv uygulamasi vardi bunun onu da kurarim
Sonra niye gurbolara sövüyoruz KemalimHayir Onurum
Almancilar deneme aboneligi sayesinde belese izleyebilecek. Muhtemelen bütün SL Eleme maclarini![]()