ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

Su elestirenlerin cogu bu aksam elenmedik diye uzuluyodur kesin.Yok utanmislarmis yok cartmis yok curt biz tempolu top oynayan takimiz hazir olmadigimiz icin boyle olmasi gayet normal ligin ortasinda tabancs gibi oldugumuzda gorucem ben sizi
He yav he burada eleştirenlerin çoğu elenecegimizi düşündüğü için üzülüyor asıl. Takım bok gibi oynarken ooo çok iyiyiz ucuyoz kaçıyoruz deyince en büyük taraftar siz olmuyorsunuz

diğer tura takım tam kadro olmazsa yine sıkıntı çıkar özellike torerria ve yeni 8 numara olmalı ortasaha resmen bomboş
Diger tur haftaya zaten. Yeni transfer olarak en fazla kerem girer, bakambu daha hazir olur belki. Icardi zaha oynamaz diye tahmin ediyorum. Insallah toreyra duzelir

Lan yangın yapmaya ne meraklıymışsınız arkadaş. Duvara karşı ancak bu kadar oynanıyor bu topçularla. Sadece defans hattın ve Kerem 11 oyuncusu.. sezonun başı sıcak rakip sürekli defansta. Kontra yemeyelim diye tetikte olan bir takım. Tahmin edilebilecek bir oyundu. Golden sonra rakip biraz ileriye çıkar diye bekledik 82. Dk ya kadar defansta durdu. Rakip tur atlamaya değil fark yememeye gelmiş.

Yine çok saçma yorumlar var, geçen sezon başını hatırlatan yorumlar. Geçen sezon Jesus ve Fb'yi göklere çıkaranlar sonra onlara evde deplasmanda 3'et koyduktan sonra ortadan kaybolan bazı kişiler de dönmüşler tekrar foruma.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üzülme sebebimiz rakipte topu vurmayı bilen bir topçu olsa adı sanı bilinmedik takımdan iki maçta 5 tane yiyecek olmamız. Kazara gene PSV falan ya da benzeri bir takım gelse içimizden geçecekler ondan çekiniyoruz. Bu takımla böyle gitmez yani lig de batar.
Sen gecen sene sezon basi da boyle panikte miydin merak ettim.

geçen seneyi hatırlıyorum;
2 fener 1 başakşehir maçı harici uçup kaçtığımız maç hatırlamıyorum.
değişikliklerde hep geç kaldığını hatırlıyorum.
nedense bu kalitede bir takıma istenen futbolu oynatamadığını hatırlatıyorum.
evet kadro çok eksik ileri üçlümüz orta ikilimiz yoktu maçta ama savunma ideal kadroydu da ne oldu.
okan hocanın hala kabuğundan sıyrılmadığını düşünmek en iyimser düşünce
Sadece o maçları izlemişsin o zaman...

Forumdaki ben bileyim de isterse Galatasaray küme düşsün kafasındaki zavallı akbabalar. Egonuzu sevsinler sizin

Bu kadar defansı anadolu kulüpleri bile yapmıyor 60-70 civarı açılıyorlar. bu adamları çözemedim amaçları gerçekten gol atmak değildi ya da hiçbir b planları yoktu.

Geri
Üst Alt