ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

Cork City'i zar zor eleyip sonraki tur Manchester United'ı elemiştik arada sırada olur öyle oynadıkça vitesi arttırırız.

Bilmiyorum hazirlik kampinda Hangi metodlar kunalindi, Ama zaten sadece 3,5 hafta izin yapan oyuncuya yükleme falan gerekmezdi. Oyuncular akiciligini, relax oynamasini unutmus gibiler.

Zaten bu turdaki rakiblerr kalitemizle rahat 3 gol atardik(mertensin golü gibi), yeterki kaliteli ayaklari sahaya yansitabilelim. Inaniyorum ki Galatasarayin her bir oyuncusu bunlardan 3 gömlek üstün.
Kondisyon mac temposu ile gelirdi ilaki.

okan buruk'u beğenmeyenlere niye çemkiriyosunuz anlamıyorum herkes beğenmek zorunda değil taktiksel olarak zayıf buluyorum benim gönlümde yatan hoca mancini.

Bu arada Zalgiris bize çok tersti, hazırlar üstelik. Futbol kötü olabilir ama bir şekilde kendimizi sonraki tura attık. Demirbay geldi, Lucas dönme ihtimali yüksek. Sonraki maç farklı oluruz. Ama tabi bu kadro da keşke iyi oyun izletebilse idi.
Yunus- Yedek
Halil - Yedek
Bakambu - Yedek ve henüz yeni geldi hazır değil.
Morutan-Yedek
Barış - Yedek
Berkan- Yedek
Sergio - Bu sezon yer yer yedek
Dries - Bu sezon yer yer yedek.

Turu geçtiğimiz kadro bu dostlar. Analiz bunun üzerinden yapılmalı. Bana göre yine de bu kadro bir şeyleri daha iyi oynayabilirdi ama olmadı.

Eleme işi sakat ağa bide biz 3 tane oynuyoruz. Bu kupaya direk gidebiliyosan gideceksin yoksa eleme geçipte gitmek çok zor.

Bugün baya bi sürpriz olmuş sonuclarda. Faroe adası takımı falan 2 elemedir eliyor rakiplerini.

Geri
Üst Alt