- 26 Kasım 2012
- 179.211
- 241.290
- 5.688
43 h
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
heyecan dorukta mı
heyecan dorukta mı
Kopenhag molde kadar zorlar mı bizi ? Yani molde mi daha ıyı takım kopenhag mı ?
Tete'nin golü var.
Bugun usenmedim kopenahgin rakovla oynadigi CL on eleme maclarini 90 dakika izledim
Kopenhagi gozumuzde cok buyutmemeliyiz toplamda bizden 4 5 mac fazla yapmislar molde gibi cok hazir bir takim gormedim ilk macta deplasmanda rezil bir top oynadilar el yonusinin rakibr carpip giren golu haric hic birsey ortaya koymadilar ozellikle rakovun santraforu piazecki sanirim yanlis yazmis olabilirim serdar dursun vasiflarinda bir oyuncu duzgun bir forvetleri olsa en az 2 tane atardi ayrica bir yunan oyunculari var papanikalou denen acaip savrup iki uc tane pozisyonu hic etti
Kopenaga gelirsek en etkili adami Diogo Goncalvesti El younisi hic etkili olamadi
oyle ahim sahim korkulacak bir takim asla degil fizik olararak oyle cok cok hazir bir takim gibide gorunmedi ikinci macta ilk golden sonra dunya kadar kontra yakalayip hepsini mahvettiler son dakika golu yeseler mac uzayacakti
Uzun lafin kisasi fiziken ezilecegimizide dusunmuyorum rahat kazaniriz maci hatta deplasmanda daha rahat kazaniriz
Oyle cok korkup defansif baslamayada gerek yok secme sansim olsa moldeylr oynamak istemem kopenhagi tercih ederim
moldenin muazzam bir sistemi var
Kopenhagta oyle bir sistem yok gordugum bunlar Allah yardimcimiz olsun yarinki macta skor tahminim 3-0
Izledim biz molde macindan sonra iki uc mac daha yaptik daha haziriz dedigim gibi moldenin sistemi bizi cok zorladi kopenahgta oyle bir sistem yok onlarda bir kac oyuncunun ayagina bakiyor rahat yeneriz Not: Galatasaray gazozuna mac oynasa onuda kacirmam izlerimRenkdas, bizim maclari izledin mi peki ?
silTete'nin golü var.
Moldeninde kopenhaginda en büyük eksiği savunmaları kötü. Kopenhag mi molde mi dersek Ayni sayılır ama Molde daha tehlikeli. Birbirinden farkli zayif ve üstün yönleri var. Molde daha disiplinli taktiksel anlamda daha fazla çalışmış, daha fazla oynadığı taktige sadık daha birbirine alismis tam bir teknik direktör takımı. Kopenhag ise bir tık daha teknik oyunculardan kurulu ancak takım oyunu Molde kadar olmayan ve taktik disipline molde kadar sahip olmayan bir takım. Savunma konusunda ikiside çok iyi değil. Hücum konusunda kopenhag moldenin kanattan kanata attığı hat kıran pasları yapan bir takım değil. Daha sakin oynayan koşan ama defans eksikliğini takım halinde daha iyi kapanarak yapmaya çalışan bir takım. Molde ise daha atak ve cesur oynayan bir takım. Biz moldeye normal şartlarda daha fazla gol atardık ama takım en hazırlıksız döneminde tam hazır bir molde ye yakalandığı için kalitesi ile turu kazandı. Yani biz hazır olsak moldeye daha fazla gol atsak bile golde yerdik çünkü bizim gibi hazır olmayan avrupanin orta üst bir takımı ile eleme maçı yapsa, Molde o maçta da gol bulurdu çünkü çok akıllı ataklar yapıyorlar ve çalışmış hepsi. Tüm bunları birlestirince Molde bence daha tehlikeli bir rakipti zamanlama ve taktiksel oyunu itibari ile. Ama şuan super olmasakta bir tık daha iyi atak yapıyoruz ve birkaç futbolcumuz kendine geldi. İki Kerem gibi. Eğer sol kanadimizdan sıkıntı yasamazsak kopenhagi yeneriz. Maçın kilit noktası Galatasaray in ilk 11i ve sol acik+bek performansı. Kısacası Molde maçı kadar zorlanacagimizi düşünmüyorum. Oyunun kilit noktalarında iyi işler yaparsak kolay bile olur. Yeterki mac günü saçma sapan bir kadro ve bireysel hatalar izlemeyelim ve en önemlisi ciddi manada kosmamiz lazım. Bunlari fiziksel anlamda sündürürsek isimiz cok kolay olur. İşin kalite kısmında arada baya fark var çünkü. Orası bizim kuvvetli olduğumuz yönümüzKopenhag molde kadar zorlar mı bizi ? Yani molde mi daha ıyı takım kopenhag mı ?
claesson, elyunusi falan var üst düzey denebilecek herifler , teknik var kalecileri de fena deilKopenhag molde kadar zorlar mı bizi ? Yani molde mi daha ıyı takım kopenhag mı ?