⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Muslera
Boey Nelsson Apo Anhelinyo
Torreira Oliveira
Çeçi Mertens Kerem
Icardi

Devre arası Demirbay - Ziyech girip bizi ayıklar diye ümit ediyorum

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Demirbay
Tete Mertens Kerem A.
Icardi

Kerem Aktürkoğlu biraz daha garanti az riskli oynayabilir. Top kayıplarında orta saha çok geri koşmak zorunda kalıp erken yorulabilir. Erken gol yememek önemli.
O yüzden biraz daha temkinli sakin başlamakta fayda var.
Skor üstünlüğünü ele geçirirsek Mertens yerine Oliveira’yı alıp orta saha direncini arttırabilir, Tete yerine Ziyech alarak orta saha özellikli bir kanat daha ekleyip oyunun kontrolünü elimizde tutabiliriz.
Gol atacağımızı düşünüyorum ve geçen sene ligin sonlarında şampiyonluğa giderken oynadığımız kontrollü ve temkinli oyunu oynayarak kazanacağımızı düşünüyorum.

Izledim biz molde macindan sonra iki uc mac daha yaptik daha haziriz dedigim gibi moldenin sistemi bizi cok zorladi kopenahgta oyle bir sistem yok onlarda bir kac oyuncunun ayagina bakiyor rahat yeneriz Not: Galatasaray gazozuna mac oynasa onuda kacirmam izlerim

Renkdasim, izlersin tabi benim sorguladigim o degil. Kopenhag dediklerin bizim icinde benzer durum zira bizde hem icerideki hemde deplasmandaki Molde macinda carpip giren gol ile gectik rakibi. Hele ikinci mac, tam bir felakete donusebilir seviyede geciyordu ki o gol geldi.

Renkdasim, izlersin tabi benim sorguladigim o degil. Kopenhag dediklerin bizim icinde benzer durum zira bizde hem icerideki hemde deplasmandaki Molde macinda carpip giren gol ile gectik rakibi. Hele ikinci mac, tam bir felakete donusebilir seviyede geciyordu ki o gol geldi.
Tamam iste bize benziyorlar biz moldeye neden zorlandik fiziken cok hazir ve gercekten makina gibi isleyen sistemr sahip bir takimla oynadik

Simdi daha haziriz toreria dondu icardi daha hazir kerem formda mertens formda

Molde bunlardan daha iyi takim belki kopenhag daha yetenekli oyunculara sahip ama molde daha iyi takim

O yuzden diyorum rahat yeneriz

Tamam iste bize benziyorlar biz moldeye neden zorlandik fiziken cok hazir ve gercekten makina gibi isleyen sistemr sahip bir takimla oynadik

Simdi daha haziriz toreria dondu icardi daha hazir kerem formda mertens formda

Molde bunlardan daha iyi takim belki kopenhag daha yetenekli oyunculara sahip ama molde daha iyi takim

O yuzden diyorum rahat yeneriz

Pek katilmiyorum ama umarim cok rahat geceriz bu maci ve harika bir baslangic olur

Üç tane ciddi sorununuz var.
1- Hala hücumda organize değiliz. Sadece geçiş futbolu oynuyoruz Yani kısmen kontra atak. Ve bunda bile organize değiliz. Herkes ayrı telden çalıyor. Ahenk yok. Tam olarak kim nereye koşacak kim nereye atacak belli değil. Tek belli olan Kerem icardiyi deneyecek oda 50 tane pastan birinde denk getirirse çünkü Keremin pasları iyi değil. Kapanan takımlara Allah ne verdiyse saldiriyoruz. Ne çalışılmış bir organizasyon gördüm nede bilinçli bir atak. Tamamen bireysel yeteneklere bakan performanslar. Çok kolay maclarda bile gel git e dönen rulet gibi bir sürü mac izledik geçen sene.. Oysa organize olsak şu Molde nin yapabildiği atakları çalışmış olsak yapabilsek o maçlar farka giderdi.
2- Sol kanattan çok atak yiyoruz. Sebebi belli. Çözümü ne bende bilmiyorum. Belki orada tercih değişikliği gerekli artık.
3- Top tutamama ve baski kuramama sorunu. Zor maçlarda 20-25 dakika anca baskı kuruyoruz. Ayagimizda top tutamıyoruz. Oysa bu konuda uzman oyuncularımız var. Ne hikmetse geçiş oyununa aşırı ağırlık verdiğimiz için rakibin topa sahip olmasına musade ediyoruz.11 kişi defansta bekliyoruz. Hoca çıkın diye işaret ediyor ama oyuncular nasil çıkacağını bilmiyor. Çünkü antrenmanda bu konu belli calisilmamis. Calisilmissada yanlis yöntem kullanılmış. Gecen senede böyleydi. Sonra ligin sonuncusu bile sana ecel terleri döktürüyor.
Bunları Okan hoca geçen sene tam çözemedi. Bu senede bir artı göremedim bu konularda. Umarim hoca haklı çıkar ve geçiş sisteminin en kralı ile başarı kazanırız ama bazı acı dersler alacağımızı düşünüyorum maalesef. (Kopenhag maçı için değil dediğim şey) İnşallah yanılırım

Son düzenleme:
Bu arada dün gördüm - bu sezon 8 x 4 grup sisteminin son senesi

Önümüzdeki sezon daha büyük lig benzeri tablo formatı başlayacak CL'de.

Gerçekten CL heyecanı bambaşka. Biz böyleysek sahaya çıkacak futbolcuları düşünemiyorum. Varını yoğunu ortaya koymalılar.

Muslera
Boey Sanchez Nelsson Abdülkerim
Torreira Kerem D.
Ziyech Mertens Kerem
İcardi
Sol tarafı tutmak ve defans göbeğinde sertliği artırıp dinamizm kazandırmak için denenebilir bir hamle ...

Ziyeh ile de başlayabilir, Tete ile başlayıp Ziyeh i yine hamle olarak da kullanabilir. Onun dışında değişen bir şey olmaz.

e2e64a74288aa659b6af7b70ad2e8c072799559.jpg

Geri
Üst Alt