Mustafa Baran
10 Numara!
- 10 Ağustos 2013
- 19.784
- 8.317
- 1.818
Ziyech zaha tete derken kerem in şov yapacağı maç olacak yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kağıt üstünde bu takımı biraz incelersen tam geçiş oyununa uygun bir takım görüyorsun. 4-3-3 dizilişi ile oynuyorlar. Bekleri fizik gücü yüksek ve süratli. Orta üçlüsü yine dayanıklı oyuncular. Bizim orta üçlüyü fizikle ezmezler umarım. Kanatları geniş alanda fırsat kollayan oyuncular. Bardghji wonderkind olarak gösteriliyor. Şutör oyuncu. Kaptirilan toplarda arkada pek boşluk birakmamak lazım. Kolay bir maç olmaz. Kazanırsak yine bireysel yeteneklerle, icardi farkıyla falan olacak gibi sanki.Attıkları goller tamda bizim yemeye bayildigimiz gol turlerinden. Orta saha yokmuscasina geçmişler![]()
Spikerin yapmayın çocuklar dediğini ve tribünlerin sessiz kaldığını duyar gibiyim o zaman. Moral bozmaya gerek yok, önümüzdeki maçlara bakicaz demeyelimKağıt üstünde bu takımı biraz incelersen tam geçiş oyununa uygun bir takım görüyorsun. 4-3-3 dizilişi ile oynuyorlar. Bekleri fizik gücü yüksek ve süratli. Orta üçlüsü yine dayanıklı oyuncular. Bizim orta üçlüyü fizikle ezmezler umarım. Kanatları geniş alanda fırsat kollayan oyuncular. Bardghji wonderkind olarak gösteriliyor. Şutör oyuncu. Kaptirilan toplarda arkada pek boşluk birakmamak lazım. Kolay bir maç olmaz. Kazanırsak yine bireysel yeteneklerle, icardi farkıyla falan olacak gibi sanki.
Molde maçı ürküttü bizi. Fizikli takımlara zorlanırız gibi duruyor. Ben her ihtimali düşünüyorum. Kazanabilriz de tabi ki. Bayern Münih değiller.Spikerin yapmayın çocuklar dediğini ve tribünlerin sessiz kaldığını duyar gibiyim o zaman. Moral bozmaya gerek yok, önümüzdeki maçlara bakicaz demeyelim
Bakambu'nun oyuna girmeme ihtimali var.Bakambu’nun 1 golü var 1 de asist yapma ihtimali var asistin asisti de olabilir.
Tor yerinede akmanı koy bence————Icardi———-
Kerem—-Tete——-Ziyech
——torreira—kaan——
benim tericihim olurdu, yoksa ortadan yine bolca alan ve pozisyon veririz
Tor yerinede akmanı koy bence![]()
kopenhag
O adanin üzerinde sen de yok musun knk ?kopenhag
a k heriflerini 1 haftadir dinliyorum yok moldeye karsi cok iyi degildiniz yok biz sizi yok edecegiz bilmem ne gotleri cok kalkti bu ada serefsizlerin
hayir?O adanin üzerinde sen de yok musun knk ?
Yok37lik mertens ve torreiranin yaninda oliviera/demirbay olursa orta hat yine cok bosluk verir, iki pasla geceler orayi, benden demesi, hic mi macimizi izlemiyosun ismail
Kerem on numara pozisyonu için çok fazla top kaybı yapıyor. Ek olarak first touch ta maalesef kötü. Orada verimli olabileceğini düşünmüyorum.Ziyech Kerem Zaha
İcardi
Düzenine döndüğümüz zaman Kerem skor anlamında daha fazla katkı verecek ikinci forvet olarak rakip ceza sahasına yaptığı hücum aksiyonları çok etkili ...
nedenhayir?