⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Hoca Mertens'i çok seviyor. Evladı diyeceğim ama aralarında pek yaş farkı yok. Mertens 11'de başlar. Ama gecikmeden Tete ile değiştirirse iyi olur. Mertens çok yorulacak bu maçta.

giphy.gif

Mertensi bence son 35-40 dk falan kullansak çok daha fazla faydalanırız

ayrıca anlamsız bir mertens düşmanlığı hissediyorum adam bu yıl gayet verimli oynuyor bence yaşından dolayı falan mı tutuluyor insanlar anlamadım.

yeni hastalığı

bugün mertens yerine mesela talisca alalım seneye bu vakitlerde de onun yerine başkası istenecek

taraftar bütün takım değişsin istiyor her yıl

Mertens geçen maçın ilk yarı en iyi topcusuydu bence

Kolay kolay kesik yemez ama 40-45 dakikalik kondisyonu var

Yoo beyler yooo... Cumartesi canlı izledim. Pozisyon ve kamera diğer tarafa döndüğünde farketmiyor olabilirsiniz ama Mertens baya baya geri dönmekte zorlanıyor. Yürüyor genelde. Icardi dönüyor onun yerine.

Kötü topçu değil kesinlikle ama karşı takım yorgunken son 30 dakika girse çok daha etkili olacak. (ki hoca da Zaha gelince bunu yapacaktır..)
İlla yerine şunu bunu koyalım derdim yok.

yeni hastalığı

bugün mertens yerine mesela talisca alalım seneye bu vakitlerde de onun yerine başkası istenecek

taraftar bütün takım değişsin istiyor her yıl
Muslera sene sonuna kadar gol yemesin 50 maçta yine belli bi kısım gitsin yerine genç kaleci alalım falan der muhtemelen

Türk düşmanı kabak dolmasını da yeneceğizz.

Hocam Sert maç olacak

Maça Mertens ve Tete olmadan başla

biraz fizik olarak güçlü olmamız gerekiyor

Kopenhag'da Boilesen, Khocholava ve Cornelius forma giyemeyecekmiş. Muhtemelen de reklamsız formayla sahaya çıkacaklar.

Geri
Üst Alt