⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Bu maçta olay Zahada ve gördüğüm kadarıyla zaha iyice bilenmiş ve motive durumda bu yeniliriz diyenler niye öyle düşünüyorlar bilmiyorum ama kadro kalitemiz manudan aşağı değil bazı bölgelerde daha iyi forvet hattında mesela daha iyiyiz bence Zaha Tete ikilisi manu kanatlarından iyi Torreira Ndombele gibi adamlar amrabattan çok daha efektif oyuncular keza defans hattımız da altta kalmaz

Antony Martial Rashford

Zaha İcardi Tete

Ön üçlüde bizim daha kaliteli

Orta sahada
Amrabat Casemiro

Torreira Ndombele

Burası bence başa baş gelir ama bizim ikilimiz daha dinamik

Defans dörtlüsü ve kale olarak bence manudan Açık ara iyi olduğumuz yer adamların elinde ne yaptığını bilen tek adam varane

Bizim tek ezildiğimiz nokta fernandes o adam tehlikeli

Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Angelino
Kaan Torreira
Tete Mertens Zaha
Icardi

Antony Martial Rashford

Zaha İcardi Tete

Ön üçlüde bizim daha kaliteli

Orta sahada
Amrabat Casemiro

Torreira Ndombele

Burası bence başa baş gelir ama bizim ikilimiz daha dinamik

Defans dörtlüsü ve kale olarak bence manudan Açık ara iyi olduğumuz yer adamların elinde ne yaptığını bilen tek adam varane

Bizim tek ezildiğimiz nokta fernandes o adam tehlikeli
öyle isim isim karşılaştırmakla olmaz o işler ya

10 maç yapsak 9unu kaybederiz.

o tempoya falan ayak uydurmak mümkün değil, ki ön 3lüleri de bize göre daha iyi, bizim topçularımız diye bize daha iyi gözüküyor.

Hedefimiz gruptan çıkmak mi yoksa en kötü UEFA gidebilmek mi? Bu sorunun cevabı olacak bir maç.

EYM48-eXYAE3z60.jpg:large

öyle isim isim karşılaştırmakla olmaz o işler ya

10 maç yapsak 9unu kaybederiz.

o tempoya falan ayak uydurmak mümkün değil, ki ön 3lüleri de bize göre daha iyi, bizim topçularımız diye bize daha iyi gözüküyor.
Yok hocam icardi martiali top diye oynar bitiriciliği bakımından Zaha geçen sene o ligin kalbur üstü topçusuydu rasforddam falan iyi zaten orta alandada cidden biz daha tempoluyuz doğru taktikle net geçeriz herşey koşmak ve dinamizm değil bence doğru saha dizilimi doğru saha parselizasyonu çok önemli temposu bizden daha düşük olupta bizden daha efektif oynayan takımalrda bar

Ayrıca bizim oyuncu grubumuz oynadığında darlıyamıyacağı takım yok

Yok hocam icardi martiali top diye oynar bitiriciliği bakımından Zaha geçen sene o ligin kalbur üstü topçusuydu rasforddam falan iyi zaten orta alandada cidden biz daha tempoluyuz doğru taktikle net geçeriz herşey koşmak ve dinamizm değil bence doğru saha dizilimi doğru saha parselizasyonu çok önemli temposu bizden daha düşük olupta bizden daha efektif oynayan takımalrda bar
problem şu onlardan ne daha yetenekliyiz ne daha tempoluyuz

neye göre daha tempolu oluyoruz gerçekten anlamıyorum.

ayrıca zahanın bu maçtaki en kilit adamımız olduğuna katılmakla beraber nasıl rashforddan iyi oluyor, abartmayalım

ben takıma da hocaya da inanıyorum

zaten şu sorunlu orta saha ile okan hoca old trafforddan galibiyet filan çıkarırsa ayrı bir boyuta geçer

ayrıca foruma bakınca kerem aktürkoğlunun maçı olacağını anlıyorsunuz hemen

Mutlaka 3lu ortasaha oynamaliyiz 2 oyuncuda torreira ve kaan olmalı onların yanina sergioda olur demirbayda lakin kaan ve torreira olmalı ancak bu şekilde geçişlere kısmen durdurabiliriz

Gollü bir maç bekliyorum. Manu bizim maçı çıkış maçı olarak değerlendirecektir. Akıllıca oynarsak kabusu tekrar hatırlayacaklardır.
Haydi Cimbomum vur pençeni...

Dostum Anadolu takımları dahi orta sahamızı yürüyerek geçiyor ve karşımızda Manchester United var. Elbette iddiamız olacak inanıyoruz fakat karşındaki takım Bayern’e deplasmanda 3 attı. Bayern Münih son 15 senede cl’de kendi sahasında kaç kere 3 gol yemiş ??

Ayağımızı yere sağlam basmakta fayda var. İnşallah puanlar çıkarırız tabi ki.

boey vs rashford bize boey'nin asil potansiyelini gösterebilecegi mac

Mutlaka 3lu ortasaha oynamaliyiz 2 oyuncuda torreira ve kaan olmalı onların yanina sergioda olur demirbayda lakin kaan ve torreira olmalı ancak bu şekilde geçişlere kısmen durdurabiliriz
Puan almayı hayal ettiren tek formasyon o zaten hocam. Kerem Aktürkoğlu veya mertensin 10 numarada olduğu bir düzende yandık.

Geri
Üst Alt