Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Yenilsek bile dünyanın sonu değil tek dileğim komik gol yemeyelim Muslera'nın kısa düşen topu yada birilerinin koluna bacağına çarpıp seken bir toptan gol yemeyelim ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rüyamda 4-0 yenildik
hatırlamıyorum üstad maçın bitiş düdüğüde gelmemişti ama umarım 2-0 bitmiştirGoller kimden
Kesin yeneriz kafasında olmamak lazım ama sizin mantık da doğru değil. Bugün Galatasaray Manchester'i yenerse büyük şok olmayacak.Reisler yapmayın beklentiyi yukarıya koymayın üzülürsünüz üzülürüz kophenag bile kalemize 3 kere geldi 2 si gol oldu adamlar 10 kişi kaldı ve tamamen kapandı 11 e 11 olsaydı 2 dk 2 gol atamazdık.
ve unitedin hücum hattından ve orta sahasından bizim takım nasıl daha iyi yapmayın etmeyin tempo yetenek bizim takımdan çok daha iyiler defansta varane orta casemiro önünde fernandes kanatta rasfird daha erikseni martiali antony si hojlutu amrabati maontu sancosu garnacosu var yapmayın etmeyin bizim çok üstümüzde bu takım sakatlar olabilir kadro dışılar olabilir ligde kötü olabilir adamlar almanyada münih e 3 salladı o bahsettiginiz kötü takım ile
Sonra karakullukçu gibi yorumcular o öyle olmamalıydı değişikliği geç yaptı okan hocaya cl büyük geldi ligde zaten kötü gidiyo a.gücünu zor yendi kerem çok değişti eskiden böyle değildi icardinin hala kilo fazlası var falan filan taraftarı gaza getirip okan hocayı veya futbolcuları seyircinin önüne atarlar. Saç gibileri falan söylemiyorum bile asarlar hocayı Bu maç hedef maçımız değil üçüncü bitirip uefadan devam etmek olmalı en gerçekçi hedef bu kophenag maçından akıllanmadık mı geçen hafta oynanan maç arkadaşlar yapmayın ligde pendikspora karşı oynamiyoruz yavvv. Yenilsekte bu takıma destek çıkmalıyız biz bu takımla daha güzel başarılar elde edecegiz ilerleyen donemlerde veya yillarda buna inanıyorum.
ama kazanmamızın büyük sürpriz olduğu bir durumdayız bence.Kesin yeneriz kafasında olmamak lazım ama sizin mantık da doğru değil. Bugün Galatasaray Manchester'i yenerse büyük şok olmayacak.
Manchester çok kötü sezon geçiriyor. Kendi evinde maçlar kaybediyor. Bu hafta Crystal'a kaybettiler. Birkaç hafta önce Brighton'a yenildiler. Şampiyonlar ligi motivasyonu tabiki farklıdır ama Galatasaray kesin yenilir diyecek bir durumda değiliz.
Mantikli taraftarlari burada gormek nadir bir olay. Yenmemiz imkansiz mi? Hayir. Ancak 10 mac yapsak 1 beraberlik 1 galibiyet aliriz. Insallah bugun dusuk ihtimal olan galibiyeti aliriz.Reisler yapmayın beklentiyi yukarıya koymayın üzülürsünüz üzülürüz kophenag bile kalemize 3 kere geldi 2 si gol oldu adamlar 10 kişi kaldı ve tamamen kapandı 11 e 11 olsaydı 2 dk 2 gol atamazdık.
ve unitedin hücum hattından ve orta sahasından bizim takım nasıl daha iyi yapmayın etmeyin tempo yetenek bizim takımdan çok daha iyiler defansta varane orta casemiro önünde fernandes kanatta rasfird daha erikseni martiali antony si hojlutu amrabati maontu sancosu garnacosu var yapmayın etmeyin bizim çok üstümüzde bu takım sakatlar olabilir kadro dışılar olabilir ligde kötü olabilir adamlar almanyada münih e 3 salladı o bahsettiginiz kötü takım ile
Sonra karakullukçu gibi yorumcular o öyle olmamalıydı değişikliği geç yaptı okan hocaya cl büyük geldi ligde zaten kötü gidiyo a.gücünu zor yendi kerem çok değişti eskiden böyle değildi icardinin hala kilo fazlası var falan filan taraftarı gaza getirip okan hocayı veya futbolcuları seyircinin önüne atarlar. Saç gibileri falan söylemiyorum bile asarlar hocayı Bu maç hedef maçımız değil üçüncü bitirip uefadan devam etmek olmalı en gerçekçi hedef bu kophenag maçından akıllanmadık mı geçen hafta oynanan maç arkadaşlar yapmayın ligde pendikspora karşı oynamiyoruz yavvv. Yenilsekte bu takıma destek çıkmalıyız biz bu takımla daha güzel başarılar elde edecegiz ilerleyen donemlerde veya yillarda buna inanıyorum.
Bu takım Avrupa’da farklı oynar geçtiğimiz sezonlarda barca maçı Lazio maçı marseil maçı o zamanki kadrolar daha kötüydüDostum Anadolu takımları dahi orta sahamızı yürüyerek geçiyor ve karşımızda Manchester United var. Elbette iddiamız olacak inanıyoruz fakat karşındaki takım Bayern’e deplasmanda 3 attı. Bayern Münih son 15 senede cl’de kendi sahasında kaç kere 3 gol yemiş ??
Ayağımızı yere sağlam basmakta fayda var. İnşallah puanlar çıkarırız tabi ki.
fark yeriz diyenlere bir sözün var mıKONSANTRASYON
dağılmazsak kafa olarak puan almadan gelmemesi lazım bu takımın.