- 21 Haziran 2011
- 27.488
- 7.440
- 2.238
Kimse kolay olacağını söylemedi böyle bir maç kolay kazanılmaz zaferler zor kazanılır
#KONSANTRASYON
#KONSANTRASYON
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şöyle bi fark var o takım hayvan gibi koşup mücadele edip farklı bir oyun planıyla oynuyordu, daha dirençliydi.Bu takım Avrupa’da farklı oynar geçtiğimiz sezonlarda barca maçı Lazio maçı marseil maçı o zamanki kadrolar daha kötüydü
inanmayan taraftar diye baslayan tezahuratı iletiyorumfark yeriz diyenlere bir sözün var mı
Aynısını düşünüyorum top yuvarlak kadro olarak onların altında değiliz hatta bazı mevkilerde onlardan iyiyiz gayet ortada bir maç olucakGeçen sene Başakşehir maçı öncesi yorumları okuyun, rakip adını silince sanki bugün kü maç için yorum yapılıyor sanırsınız.
Yenemiyorduk, rakip diri ve uyumlu takımdı vs vs.
7 tane attık.
Sonra o yenemeyiz diyenlerin herkesten çok sesi çıktı; " Bekliyordum ama diyemedim bla bla bla"
Hani transfer sonrası "Affedin, çok gizli operasyondu o yüzden bilgi veremezdim" diyenler gibi.
Bana göre isim isim tarihin en güçlü kadrosu kurulmuş.
Şimdi değilse ne zaman.
Erden Timurun vizyonuna doğru ilk adımı bugün atalım.
Galibiyet bekliyorum.
(Mesajı saklayıp, yenilince bana haddimi bildirmeyi bekleyenlere de söyleyeyim;
Ben sadece iyi gün taraftarı değilim, bu maçta 10 gol de yesek bir sonraki maçtan galibiyet bekleyeceğim)
Manchester'de Kerem Aktürkoglundan cekiniyorrashford, martial, mount, fernandes en cekindigim topculari
Bu mactada'da Okan Hoca ratik 3lü OS ile 433 cikmazsa T.D. fln değildir gözümde.
Manchester'de Kerem Aktürkoglundan cekiniyor
o zaman manu'nun en cekindigi adam kerem a'yi kesmek zorunda kalacakBu mactada'da Okan Hoca ratik 3lü OS ile 433 cikmazsa T.D. fln değildir gözümde.