⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Kimse kolay olacağını söylemedi böyle bir maç kolay kazanılmaz zaferler zor kazanılır

#KONSANTRASYON

İlk 20 dk gol yemezsek bi şeyler olabilir

Bu takım Avrupa’da farklı oynar geçtiğimiz sezonlarda barca maçı Lazio maçı marseil maçı o zamanki kadrolar daha kötüydü
şöyle bi fark var o takım hayvan gibi koşup mücadele edip farklı bir oyun planıyla oynuyordu, daha dirençliydi.

Lige uygun olmasa bile avrupa için iyi bir underdog takımdık.

Falcaolu leminalı serili marianolu bilmemneli kadroyla bruggeu yenemedik mesela sonuncu olduk.

O yüzden isim isim onlardan iyiyiz demek hiç doğru değil.

500 kez yazdım bunu gerekirse 500 kere daha yazarım.

Geçen sene Başakşehir maçı öncesi yorumları okuyun, rakip adını silince sanki bugün kü maç için yorum yapılıyor sanırsınız.

Yenemiyorduk, rakip diri ve uyumlu takımdı vs vs.
7 tane attık.

Sonra o yenemeyiz diyenlerin herkesten çok sesi çıktı; " Bekliyordum ama diyemedim bla bla bla"
Hani transfer sonrası "Affedin, çok gizli operasyondu o yüzden bilgi veremezdim" diyenler gibi.

Bana göre isim isim tarihin en güçlü kadrosu kurulmuş.
Şimdi değilse ne zaman.
Erden Timurun vizyonuna doğru ilk adımı bugün atalım.

Galibiyet bekliyorum.

(Mesajı saklayıp, yenilince bana haddimi bildirmeyi bekleyenlere de söyleyeyim;
Ben sadece iyi gün taraftarı değilim, bu maçta 10 gol de yesek bir sonraki maçtan galibiyet bekleyeceğim)

Geçen sene Başakşehir maçı öncesi yorumları okuyun, rakip adını silince sanki bugün kü maç için yorum yapılıyor sanırsınız.

Yenemiyorduk, rakip diri ve uyumlu takımdı vs vs.
7 tane attık.

Sonra o yenemeyiz diyenlerin herkesten çok sesi çıktı; " Bekliyordum ama diyemedim bla bla bla"
Hani transfer sonrası "Affedin, çok gizli operasyondu o yüzden bilgi veremezdim" diyenler gibi.

Bana göre isim isim tarihin en güçlü kadrosu kurulmuş.
Şimdi değilse ne zaman.
Erden Timurun vizyonuna doğru ilk adımı bugün atalım.

Galibiyet bekliyorum.

(Mesajı saklayıp, yenilince bana haddimi bildirmeyi bekleyenlere de söyleyeyim;
Ben sadece iyi gün taraftarı değilim, bu maçta 10 gol de yesek bir sonraki maçtan galibiyet bekleyeceğim)
Aynısını düşünüyorum top yuvarlak kadro olarak onların altında değiliz hatta bazı mevkilerde onlardan iyiyiz gayet ortada bir maç olucak

Tabi ki konsantre olacağız son ana kadar mücadele edeceğiz ama karşımızda ne kadar formsuz da olsa Premier Ligin kafa takımlarından biri var onların en kötü haliyle senin en iyi halin arasındaki seviye farkını düşünürsen çok da kolay geçecek bir maç değil ...

Baskı altında olan takım Manchester

Biz sakin ve kontrollü başlayıp panik yapmayacağız erken gol yersek reaksiyon verme şansımız azalır

Pozisyonları değerlendirebilecek kaliteli isimlerimiz var panik yapmayacak tecrübeli isimlerimiz var fark atarız söylemlerine katılmam zor rakip ne olursa olsun United ama yakalarsak, oyunumuzu tutturursak skor yapabiliriz

Bu mactada'da Okan Hoca ratik 3lü OS ile 433 cikmazsa T.D. fln değildir gözümde.

__________Lucas
____Demir____Tanguy
Tete*_____İcardi____Zaha

*Ziyech

Ndombele Premiere League'i iyi bilir.
Okan Hoca geçen maç niye oynatmadı...akıl almaz bir hamle.

Tanguy fizik durumu hazır değil heralde ama geçen maç oynatıp görebilirdik son durumunu Zaha gibi acele etmeyecek sanırım

muslera

boey -- sanchez -- kaan -- angel

torreira

tete -- kerem d -- sergio/mertens -- zaha

icardi​

Muslera

Boey - Sanchez - Abdulkerim - Angelino

Torreira
Demirbay - Sergio

Kerem - Icardi - Zaha

Orta sahaya fizik durumu iyi, savunma direnci olan, tam anlamıyla hazır iki adamla başlayıp klasik düzeni bozmamak lazım.
O yüzden en ideal ikili Torreira, Kaan Ayhan gibi duruyor.
Klasik dizilişi de bozmamak da fayda var.

Geri
Üst Alt