⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Bizi gruptan çıkaracak 10 puanın üçünü almaya hazır mısınız?

Oncelikle asla ama asla Turk medyasinin gazina gelmemeliyiz. ManU her ne kadar formsuz olsa da en formda Turk takimindan 5 kat daha sistematik ve duzgun top oynuyor. Sezona iyi baslamasalar da onlari Old Trafford'da yenmek hic kolay degil. Kaybedersek bizim icin cokus falan olmaz, beklenen sonuc olur. Onemli olan istekli bir oyun oynamak ve gelecek icin umit vermek. Beraberlik bizim icin mukemmel olur.

Bir diger konu da Kerem Akturkoglu - her ne kadar takimin en etkili yerli ismi olsa da tutturamadigi maclardaki inanilmaz pas hatalari ve fundamental eksikleri (ilk dokunus, dogru pas vs) yuzunden bize pahaliya mal olabilir, o yuzden Zaha solda, Mertens ortada, Tete sagda baslamaliyiz. Ikinci yarida Mertens'in yerine girip etkili olma olasiligi daha yuksek.

Ne olursa olsun bu arenada, bu deplasmanlarda oynamayi cok ozlemisiz ve bunu da hak ettik. Kaybedeceksek de savasip kaybedecegiz ve ligde hicbir sey olmamis gibi devam edecegiz. Mac sirasinda ve sonrasinda taraftar olarak asla takima tepki gostermeyecegiz

internette öyle yorumlar görüyorum ki sanki Manchester değil pendiksporla oynayacağız.

umarım hayatın gerçekleri yüzümüze çarptığı bir skorla dönmeyiz oradan.

Rashford-Boey eşleşmesini merak etmeye başladım şimdiden Boey Rashford'u futboldan soğutabilir

Beraberliğin kötü olmadığı bir maç ama biz kazanmaya geldik takım gerçekten inanırsa başarabiliriz

Verin benim 1puanimi, sizin olsun dunya malı vay vayyy

Gunaydin rtslar, cl sabahina uyanmak cok guzel bir duygu. Tabi kuşlar bilmez bu duyguyu😀

Sabahın bu saatlerinde başladı büyük bir heyecan futbolcular bizden heyecanlıdır

1696311528767.jpeg

Hani birine patlayacağımız belli gidiyoruz geçen sene ki gibi, hadi bu maç patlayın be Aslanlar.

Geri
Üst Alt