⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Manchester United - Galatasaray SK

98E87E35-8EFD-412A-8758-DFE340B3DC14.webp

7B8291AF-ADF4-4F86-9D59-F5D50D4F6C7A.webp

Bu mavla söyleyebileceğim tek şey l

3 Puan çok daha şey kazandık

Bu galibiyet bizim imajımız açısından da çok önemli oldu. Sürekli buralarda kalmamız lazım.

Harika bir sabah. Böyle bir galibiyeti özlemişiz. Bayern gruplarda 35 36 maçtır kaybetmiyormuş. Manu üzerine Bayern galibiyeti gelirse tüm futbolcular + 5 10 m euro değer kazanır. Ki Manu ve Bayern’i yenebiliyorsan herkes ile oynayabiliriz mesajını tüm takımlara vermiş olacağız. İnş sakatlık vs olmadan o maça çıkarız.

Fenerliler gerçekten sevinebiliyor mu?
Kendimi düşünüyorum, 10-0 yenik olsunlar, 11 kaçsın kahrolurum.
Nefret o kadar içimize işlemiş.
Gerçekten sevinebilen Fenerli varsa ilginç.

Koşu mesafesi iyi bir seviyeye yükselmiş. Bu maçı mücadele ederek kazandık. Kopenhag maçında bu kadar mücadele etsek fark atardık.

Screenshot_2023-10-04-09-25-46-867_com.android.chrome.webp

Koşu mesafesi iyi bir seviyeye yükselmiş. Bu maçı mücadele ederek kazandık. Kopenhag maçında bu kadar mücadele etsek fark atardık.

Ekli dosyayı görüntüle 222082
Bu koşu mesafesi iş değil topla kim daha çok oynarsa o takım az koşar rakibi çok koşar dün kopenag 130 km koşmuş bayern 119 tabi şunu demiyorum tamamen yatsınlar demiyorum ama bence çok takılacak bi istatistik değil.

Ndombele'yi çok hızlı bir şekilde oynayacak duruma getirmemiz lazım. Dün Kaan oynamasa Kerem D. yada Oliveira ile işimiz zordu. Bu ikiliden biri oynasa düşünmek istemiyorum ama sonuç hüsran olabilirdi.
Ndombele defan yapmayı fazla sevmeyen ama defansif yönüde kuvvetli ofansıda iyi olan bi oyuncu bence onu direkt olarak forvet arkasında önde kullanmalıyız rakibi çıkartmaz o manyak arka Torreira Kaan

Geri
Üst Alt