⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Tam beklediğim bir maç oldu zaman zaman zorlandığımız anlar olacaktı ama oyunumuzu tutturursak yakalarsak kaliteli ayaklarımızla sonuca gideceğimizi biliyordum

Biz artık Manchesterı Old Traffordda yenen bir takımız bunun lige yansıması özgüven açısından çok olumlu
Bayern bile zorlandı orda zaman zaman gayet normal manu tempolu takım

Ben bu maçı unutamam. Sinir stres gerginlik. 6 senedir forumdayım. İlk kez myc puan cezası aldım. İki kere daha ceza alırsam engel yiyecekmişim. Utanç vesikası :D

Renkdaslar dış basından derlemeler yok mu?

Opera Anlık Görüntü_2023-10-04_104659_www.redcafe.net.webp

Bu koşu mesafesi iş değil topla kim daha çok oynarsa o takım az koşar rakibi çok koşar dün kopenag 130 km koşmuş bayern 119 tabi şunu demiyorum tamamen yatsınlar demiyorum ama bence çok takılacak bi istatistik değil.
Ilişkilidir yinede. Kopenhag 130'a Çıkarak Bayern'i 119'a çıkmaya zorluyor. Bizim maçta kırmızı karta rağmen 10 km fazla yapmışlar. Bizi zorladılar ama biz mesafeye çıkamadık. Biraz daha çıkabilsek olurmuş. Kesinlikle önemli bir istatistik.

Ilişkilidir yinede. Kopenhag 130'a Çıkarak Bayern'i 119'a çıkmaya zorluyor. Bizim maçta kırmızı karta rağmen 10 km fazla yapmışlar. Bizi zorladılar ama biz mesafeye çıkamadık. Biraz daha çıkabilsek olurmuş. Kesinlikle önemli bir istatistik.
bizim mac cok farkliydi adamlara 5 6 atacakken 2 defa geldiler gol yedik. bayernden daha fena yaptik adamlari.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizim mac cok farkliydi adamlara 5 6 atacakken 2 defa geldiler gol yedik. bayernden daha fena yaptik adamlari.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
0-2 olup mücadele gücü düşünce onlar farka gidecek gibi oldu. Bir kırmızı kart maçı değiştirdi. Bu adamların silahı mücadele gücü. Kalite eksikliklerini böyle kapatıyorlar. Bayern biraz gaz vermiş ve direncini kırmış bunların. Yoksa Bayern de öyle her maç 120km yapan bir takım değil.

Şaka bir yana muslera yaylana topu her verdiğinde çıldırıyorduk gol yedirdi diye ilk kez bize marşı bir kaleci yaptı aynı hatayı harbiden çok zevkliydi keşke atsaydık orda golü 😊

Bunların kale arkası zemini nasıl y.K. bir peyzaja sahip yav. O kale arkasından aşağıya doğru niye bayır var

hala macin etkisindeyim, basim agriyor stres ve heyecandan, kendi macimda bu kadar heyecan yapmiyorum

Geri
Üst Alt