⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

coman da tehlike ama sane,musiala ve tel cok büyük sıkıntı.üstüne kane var:crushed:kimmich oynatıyo bu takımı,ndombele kimmici yemeli

Upamecano'nun sakatlanması bizim adımıza çok kötü Bayern adına ise çok iyi bir haber.

Bir de dünyada stat atmosferinden falan etkilenmeyecek belki tek bir kulüp var, o da bu insafsız köpekler.

Kane falan hikaye, Bayern'in bu sezon en tehlikeli adamı Sane. Sezon başından beri en formda olan futbolcuları o herif.

Upamecano'nun sakatlanması bizim adımıza çok kötü Bayern adına ise çok iyi bir haber.

Bir de dünyada stat atmosferinden falan etkilenmeyecek belki tek bir kulüp var, o da bu insafsız köpekler.

Kane falan hikaye, Bayern'in bu sezon en tehlikeli adamı Sane. Sezon başından beri en formda olan futbolcuları o herif.
boeye mi versek onu

1697009153431.png

Gercekten Avrupanin ve dünyanin en iyi takimina karsi oynayacak olmanin heyecanini yasiyorum

her şey olur - en iyisini umarak izlemekten başka denecek bir şey pek yok.

Stuttgart'a giderken Münih üzerindeyken gördüm - gerçi deplasman konusuna koymak lazımdı ama.

allianz.jpg

Abdülkerim Harry Kane yi karisi yapacagindan kimsenin süphesi var mi

Abdülkerim Harry Kane yi karisi yapacagindan kimsenin süphesi var mi
ben Kimmich ve Sane'den daha çok çekiniyorum. birinde torreira diğerinde de Boey'e emanetiz.

adamların Sağ açığı var bitane ismini unuttum tıfıl biri ama topla dar alanda kurcalıyor ortalığı az bir şey - o da hoşuma gitmiyor.

Kane bunlardan sonraki dert kafamda. beslenmediği sürece Kane çok bir halt değil açıkçası.

ben Kimmich ve Sane'den daha çok çekiniyorum. birinde torreira diğerinde de Boey'e emanetiz.

adamların Sağ açığı var bitane ismini unuttum tıfıl biri ama topla dar alanda kurcalıyor ortalığı az bir şey - o da hoşuma gitmiyor.

Kane bunlardan sonraki dert kafamda. beslenmediği sürece Kane çok bir halt değil açıkçası.
Kane degil de Matthys Tel oynarsa cok pis can yakabilir cok tehlikeli bir oyuncu.

Bir de dar alan dribbling becerisi Tavan yapmis bir Musiala var. Gercekten oyuncunun icinden geçebiliyor

Mutlaka 5'li savunma çıkmalıyız. Boey tarafı belki halledilir Coman , Davies kanadına Boey ve Barış tarafı uyar ama Angelino tarafından perişan ederler. Musiala ,Tel ve Sane Angelino'yu hayata küstürür. Beklerine girmiyorum bile.

Bir de dar alan dribbling becerisi Tavan yapmis bir Musiala var. Gercekten oyuncunun icinden geçebiliyor
heh adını unuttuğum o işte - sanki sağ açıktaydı gibi hatırlıyorum bayernin lig maçında , angelino ilerde kalırsa alarm verebilir(apokerimin kademesini bozar çünkü)

Bayer SL'de son 30 küsür macta yenilmemis, aralarinda 2-3 beraberlik var sadece. Ilk maglubiyetini bizden alirsa varyaa... :)

Bayer SL'de son 30 küsür macta yenilmemis, aralarinda 2-3 beraberlik var sadece. Ilk maglubiyetini bizden alirsa varyaa... :)
United galbiyetinden sonra stadın yıkılacağı bir maç olacağı için her şey mümkün bence. (umarım - kopenhag maçında çok kötüydü bence tribun - UTD deplasmanındaki taraftar müthişti)

Beraberlikte gayet iyidir - deplasmanda işimiz çok zor tabide.

Sonuçta teorik olarak 4 puanla geldik bu maça (ben kopenhag 3 utd deplasman 1 diyordum hep tersi oldu).Puan inanılmaz önemli bu maçta

heh adını unuttuğum o işte - sanki sağ açıktaydı gibi hatırlıyorum bayernin lig maçında , angelino ilerde kalırsa alarm verebilir(apokerimin kademesini bozar çünkü)
Kanatta da oynayabiliyor ama Gnabry-Sane kanatlariyla ciktiklari maclarda Musiala merkezden 8,5-10 tarzi takiliyor. Eger kapanmak gibi bir planimiz olursa o cocuk üzerinden duran top veya penalti cikarmaya bakacaklar. Cok dikkatli olmaliyiz.

Geri
Üst Alt