- 5 Eylül 2014
- 80.089
- 62.728
- 4.283
İnşallah duacıyızAllah belani versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah duacıyızAllah belani versin
Seni konudan su sekil postaliyoruz.
![]()
Ben Bunu Niye İzledim, Instagram: "Saçını yoldu kızın jjsjsjjsj"
115K likes, 1,210 comments - benbununiyeizledimm, September 13, 2023: "Saçını yoldu kızın jjsjsjjsj".www.instagram.com
boeye mi versek onuUpamecano'nun sakatlanması bizim adımıza çok kötü Bayern adına ise çok iyi bir haber.
Bir de dünyada stat atmosferinden falan etkilenmeyecek belki tek bir kulüp var, o da bu insafsız köpekler.
Kane falan hikaye, Bayern'in bu sezon en tehlikeli adamı Sane. Sezon başından beri en formda olan futbolcuları o herif.
boeye mi versek onu
belli olmazMaç esnasında gezgin olsa da genel olarak sağ kanatta oynuyor.
Yani Angeliño ile karşılaşacak çoğu zaman. Angeliño Sane için arayıp da bulamadığı bir nimet olur gibi.
Müller bu maçta ilk 11 oynamamalı.Maç içinde 5-6 defa bile topla buluşsa takımı gol pozisyonuna sokabilir.Özellikle Harry Kane gibi 1 forvetleri varken takımda..
ben Kimmich ve Sane'den daha çok çekiniyorum. birinde torreira diğerinde de Boey'e emanetiz.Abdülkerim Harry Kane yi karisi yapacagindan kimsenin süphesi var mi
Kane degil de Matthys Tel oynarsa cok pis can yakabilir cok tehlikeli bir oyuncu.ben Kimmich ve Sane'den daha çok çekiniyorum. birinde torreira diğerinde de Boey'e emanetiz.
adamların Sağ açığı var bitane ismini unuttum tıfıl biri ama topla dar alanda kurcalıyor ortalığı az bir şey - o da hoşuma gitmiyor.
Kane bunlardan sonraki dert kafamda. beslenmediği sürece Kane çok bir halt değil açıkçası.
heh adını unuttuğum o işte - sanki sağ açıktaydı gibi hatırlıyorum bayernin lig maçında , angelino ilerde kalırsa alarm verebilir(apokerimin kademesini bozar çünkü)Bir de dar alan dribbling becerisi Tavan yapmis bir Musiala var. Gercekten oyuncunun icinden geçebiliyor
United galbiyetinden sonra stadın yıkılacağı bir maç olacağı için her şey mümkün bence. (umarım - kopenhag maçında çok kötüydü bence tribun - UTD deplasmanındaki taraftar müthişti)Bayer SL'de son 30 küsür macta yenilmemis, aralarinda 2-3 beraberlik var sadece. Ilk maglubiyetini bizden alirsa varyaa...![]()
Kanatta da oynayabiliyor ama Gnabry-Sane kanatlariyla ciktiklari maclarda Musiala merkezden 8,5-10 tarzi takiliyor. Eger kapanmak gibi bir planimiz olursa o cocuk üzerinden duran top veya penalti cikarmaya bakacaklar. Cok dikkatli olmaliyiz.heh adını unuttuğum o işte - sanki sağ açıktaydı gibi hatırlıyorum bayernin lig maçında , angelino ilerde kalırsa alarm verebilir(apokerimin kademesini bozar çünkü)