⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

muslera-boey-davinson-nelsson-abdülkerim-kaan-torreira-ndombele-barış-zaha-icardi

Angelinonun maci olur. Bu macta ins. iyi oynar.
icardinin durumu ne zaman belli olacak?
Galibiyete sevinemedim

Solda Anhelinyo oynamasın da.

Jk maçında bayern provasını yaptı arka dörtlüde okan hoca, bence sol bek abdülkerim oynayacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Icardi'siz kadro dusunuyorum , maalesef bu macta kesin yok.

İğne falan diyorlar ama bence zorlamamalı. Sakat bir bölge tendon

Biraz tekrar olacak cünkü gecen de yazmistim ama üclü stoper sistemini hic sevmem ama böyle maclarda bizim kadroya bakinca orta sahayi üclemekten ziyade stoperi üclemek daha mantikli bence. Torreira kusursuz evet, Kaan idare eder, ama oraya ücüncü bir adam koyarsak kalite düsüyor yukarida Ugur'un da dedigi gibi. Hele hele bir de Icardi olmayacaksa üclü stoper elzemoglu elzemdir bence.

Bir de bu Angelino denen herifi ne yapacagiz bilmiyorum gercekten. Sane bunu maymuna cevirir gibi duruyor.

millet 3 lü ortasaha ve zaha kerem ve barıs demişte,yapmayın Allah askına.tam tetenin macı ve tete yedek mi kalacak?bjk macı baslangıctı tete için.bu macta oynar tete sagda,zaha da solda oynamalı.cunku bayernin kanatlarına karıs boey ve angelinonun yardıma ihityacı var.

bu macın adamı net tetedir.istedikleri kadar asistlerini yesinler,bu sefer engel olamayacaklar

Santroforsuz çıkalım

Muslera
Boey - Sanchez - Apo - Angelino
Kaan - Torreira - Nbombele
Kerem - Zaha
B.A.Y

Kerem Zaha BAY ile kovalarız işte yaw zaten ne olabilir ki adamlar 40 maç yapmış yenilemiş çok önemli bir maç değil bizim çapımızda değiller.

Hiç zorlanmasın icardi.. iğne falan derken bi ağır sakatlık yaşarsa yanarız

....................... Muslera...................

Boey......Sanchez...A.Kerim....Angelinho

...........Kaan.....Toreria...Ndombele

Tete..................Zaha.................Kerem

Bu kadroyla çıkalım ..bana göre en sağlam kadromuz bu..

Zaha
Kerem - Mertens - Tete

ön 4'lüsüne hazır mıyız.

Geri
Üst Alt