- 28 Haziran 2010
- 28.901
- 27.589
- 3.138
Kaan ve torreira dönemedi 65ten sonra
Aynen bittiler, bitecekleri de belliydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış düşünüyorsun, adamların ölüp bittigi dakikalarda iştahımız yerine gelmiş 10 tane kaçırmışken atacağın gol ile 2. Dakikada daha ne olacağı belli olmayan dakikayı kıyaslamaya çalışıyoruz.Ya keronun kacirdigi icardininkinden daha buyuk hata. Ama ona 1-0 öne gecsek de 1-1i yakalardi bayern diyon. Ee icardi atsa 2-1 olsa bayern 2-2 hatta 3-2 yapamazmiydi? Icardiye laf eden taş olur. Birakin romantikligi falan degil iste. Bu adam olmasa sampiyob olamadin. Haliyle clde olamayip bunlari konusamiyor olurdun
Yerine girenlere bak yaw ndombele falan ne abi.Aynen bittiler, bitecekleri de belliydi
Yorulunca oldu o da. Kaan ve Torreira yerine oraya atacak benzer özellikte bir adamda yoktu. Vecino'yu bu yüzden istemiştik aslında ha o da o maliyetlere yanlış transfer olurdu sonuçta 1 sezon katkı verip kalan 2 sezonda elden de çıkaramayacaktık. Amrabat süper olacaktı da olmadı işte.Ceza sahası yayında sabit bir adam olsa gol yemezdik. (İşin latifesi) tüm boşluğu oradan verdik malesef
SM-G990E cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katilmiyorum. Icardi o pozisyonu kacinci dakikada buldu? Son dakikalar degildi. 65-70 di. Bayern o saaten sonra rahatlikla 2 atardiYanlış düşünüyorsun, adamların ölüp bittigi dakikalarda iştahımız yerine gelmiş 10 tane kaçırmışken atacağın gol ile 2. Dakikada daha ne olacağı belli olmayan dakikayı kıyaslamaya çalışıyoruz.
Karşında korkusuzca saldıran ve 2 pas yapamadığın ortam var ve bu dakikads atacağın golden bahsediyoruz.
Karşında hatayspor yok 2. Dakikada atacağın golün üzerine de yatabilirsin ama rakip bayern ve sen taraftar ve takım olarak kıvama gelmişsin. Tüm oyuncular saldırıyor ve devam edecek rakip şaşkın halde.
Bu ikisi kıyaslanamayacak derecede pozisyonlar
sag ve sol kanatta daha atletik savunmaya yardım eden kanatlarımız olsa bu kadar düşermiydi takım senceGS neden Avrupa efsanesidiri kanıtlar nitelikte bir maç oldu. Şu oyunu hiçbir Türk takımı ne oynar ne hayal ettirir. Acayip üzgün olsam da gururluyum
GS neden Avrupa efsanesidiri kanıtlar nitelikte bir maç oldu. Şu oyunu hiçbir Türk takımı ne oynar ne hayal ettirir. Acayip üzgün olsam da gururluyum
Cevabi hocam veriyor size şu anbu kacıncı aynı demeç yeterrrr ya yeterrrrrrrr çıldıracağım sinir krizi geçirdim tv başında yine yedirecek diye
''Tam değişiklik yapıyordum, oyuna giren oyuncularımın moral bozukluğuyla onların da pek etkisi olamadık. Oyuncu değişikliği yapamadan ikinci golü yedik. Kazanmamız gereken bir maçtı.”