⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

10 tane stoper var duran toptan gol yiyorsun...
Adamlar zor gol atacağı dakikalar orada adam sıkışmış faul yapıyorsun sanhcez..iyi oynaşan ne olacak ...
Fark yemedik diye kendimizi avuturuz aartık..sanki üc kurus para veriyir oyunculara.3 milyondan aşağıya para almıyor oyuncular..

Gol kabızlığımız yüzünden 2 maçı da kaybettik, ligde bile gol bulmakta zorlanıyoruz. Çok pozisyona giriyoruz ama icardinin dışında skorer tek adam yok icardi de sakatlıktan sonra formsuz

Kopenhagdan 1 puan alırız bence deplasmanda içerde Manuyla da berabere kalırsak çıkarız

keremi oynatma apokerimi sol bek oynatma kendi ayağına sıkma yeter artık

Ne boş yazma ya elinde hayvani bir kadro var. Bu maç özelinde konuşmuyorum ben bunu. Bu adam ne oynatıyor takıma? Var mı anlayan?

hiçbir oyuncusu hazır değil hala nasıl hoca bu
Elinde hayvani kadro falan yok da olsa bile karşında Mardin Fosfatspor mu var? Bayern'e deplasmanda yenildi diye hoca değilsin denir mi?

Okan'ın yazın idman yaptırdığı kimsede fizik olarak sıkıntı yok. Sorun sakat gelen adamlarda.

Gayet iyi oynadık.. Puan alacağımıza inandık.. Hocaya ve takıma tebrikler.. Yakaladımı Barça ya 8 atan takım karşıdaki, kolay değil..

Ulan Nelsson her topa kafayla girersin, hic olmayacak yerde gittin göğüsünle verdin topu önündeki adama

Her topu gelişi güzel kafayla uzaklaştıran Nelson nedense bu sefer göğsü ile indirecegi tuttu 2yi yedik. Sağlık olsun güzel bi deplasman oynadık

Bayerne de duran topla çözülünmez yav bahtımıza koyim

2 maçta da kafa kafaya oynadık ama 0 puan, şerefsizler çok güçlü
yanıyorum yanıyorum ilk gol öncesi ordaki faulü yapışımıza yanıyorum.

iğrenç top kaybı oldu orda ve faul yaptık.

kopenhag yenerse bu 1 puanı arayabiliriz baya . ulen elimizin içindeydi ya

Çıkmayı geçtim 3. De olamayız biz

Çok yazık şu futbolla şunu yaşamak

Geri
Üst Alt