- 12 Haziran 2015
- 36.113
- 31.796
- 2.693
1-1 olabilirdi, kalite farkı maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu oynatma bunu oynatma kimi oynayacak. Burda maç boyu herkes Angelino sövdü durdu. Yeni gelenler Davıd hariç hiçbiri tam hazır değil kim oynayacak sen mi?keremi oynatma apokerimi sol bek oynatma kendi ayağına sıkma yeter artık
şu anBayern kopenhagı ezmeli bir kere genel averaja bile kalabiliriz kopenhagla
İyi de ben Okan’ın düzgün bir hoca olmadığını geçen seneden beri diyorum. Bu maç için dünyanın en iyi hocası da olsa bu skor normal.Elinde hayvani kadro falan yok da olsa bile karşında Mardin Fosfatspor mu var? Bayern'e deplasmanda yenildi diye hoca değilsin denir mi?
Okan'ın yazın idman yaptırdığı kimsede fizik olarak sıkıntı yok. Sorun sakat gelen adamlarda.
Yazdim zaten, ilk maci olmasi kotuydu. VAR konusunda endisem yoktu ama ufak tefek eyyamlardan korkuyordum ki onu da yapti. Mesela Abdulkerim'in pozisyonunda hemen faulü verdi.Korkak hakem bu da tırstı lobiden
Nelsson hatası dışında değişiklikleri çok doğruydu. Nelsson'da da çıkan oyuncu doğruydu ama Kazımca girmeliydi lakin o da hiç güven vermeyince Bardakçı'yı çakılı oynatayım diye düşündü tahminen o duran topta yemeseydik golü daha defansif bir anlayış olacaktı diye düşünüyorum.Okan buruk bence oyun içinde çok kötü hamleler yaptı, nelsson artık oynamamali, hayır hafta sonu da rezalet oynadı, Muslera'nın sakatlandığı pozisyonda yine hatayı o yaptı. Maç 1-0 olsa yine şansın var. Neyse sağlık olsun, her türlü Manu maçını almak lazım