⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

1-1 olabilirdi, kalite farkı maalesef

Angelino’nun sakatlığının taktik icabı olduğunu düşünüyorum, o kadar hızlı karar verildi ki değişikliğe
Defansın ayarını bozduk Nelson’u alıp Abdülü solbeke çekince
Kaan-Sergio, Zaha-Bakambu değişiklikleri de bence yanlıştı
Maç 0-0 ve o saatte değil, saha sonra Sergio’yu anca prtasahayı 3’lemek için almalıydı
Icardi de biraz daha kalmalıydı oyunda
Golcüsüz oynayınca adamlar daha rahat geldiler üstümüze
Bay-kerem-icardi-zaha biraz daha oynamalıydı, pozisyon bulmaya başlamıştık
Sonra keremi çıkarıp Tete
En son icardiyi çıkarıp belki bakambu
Hiç değişiklik yapmayıp ortasahaya kilitlesek sanki yine puan alırmışız gibi geldi

Yine umutlandırdın be Cimbomum

1. gol tamam ama 2. gol neydi öyle yav Nelsson napti orda? Abv böyle isin

Tecrübesiz portekizli şerefsizi verirsen maça onların tarafını tutar tabi.

Hiçbir mağlubiyete bu kadar üzülmemiştim

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakambu'nun golünde Okan hocanın sözlerine sinirden güldüm

''Buna da ofsayt ver oç''

Helal hocam dedim be

Elinde hayvani kadro falan yok da olsa bile karşında Mardin Fosfatspor mu var? Bayern'e deplasmanda yenildi diye hoca değilsin denir mi?

Okan'ın yazın idman yaptırdığı kimsede fizik olarak sıkıntı yok. Sorun sakat gelen adamlarda.
İyi de ben Okan’ın düzgün bir hoca olmadığını geçen seneden beri diyorum. Bu maç için dünyanın en iyi hocası da olsa bu skor normal.

Ama yaptığı değişiklikleri amatör hoca bile yapmaz

Acaba Ocak Ayında Skorer bir Kanat mi alsak.

Gol A TA MI YO RUZ

Manu maçını al, Kopenhag ile en kötü beraberlik çıkart gruptan çıkıyorsun. Yapabiliriz gayet.

Herifler 60. dakikada 10 kişi kalmaları gerekirken hakem denen şerefsizin ittirmesiyle galip geldi.
Takımı tebrik ediyorum. Düzgün bir hakem olsa yenmiştik bu şerefsizleri

Okan buruk bence oyun içinde çok kötü hamleler yaptı, nelsson artık oynamamali, hayır hafta sonu da rezalet oynadı, Muslera'nın sakatlandığı pozisyonda yine hatayı o yaptı. Maç 1-0 olsa yine şansın var. Neyse sağlık olsun, her türlü Manu maçını almak lazım
Nelsson hatası dışında değişiklikleri çok doğruydu. Nelsson'da da çıkan oyuncu doğruydu ama Kazımca girmeliydi lakin o da hiç güven vermeyince Bardakçı'yı çakılı oynatayım diye düşündü tahminen o duran topta yemeseydik golü daha defansif bir anlayış olacaktı diye düşünüyorum.

Nelsson dışında herkesin katkıları oldu

Ziyech Kerem ve Icardi iyi değillerdi ama en azından çok çalıştılar ve yer yer fırsat bulunca olumlu işler yaptılar olumsuzlar ağır bassa da

Fakat Nelsson arkadaşlarının emeğini baltaladı resmen

Bu arada abdül-sançez tandeminin verdiği güveni hiçbir ikili vermez
Üzgünüm nelsson

Geri
Üst Alt