⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

abartısız söylüyorum maçta orta saha ve hücum hattımız daha iyi. ancak herkes dikkat çekmiş ndombelenin performansı çok kritik. dönüşlerine, driblinglerine ve en en en önemlisi topsuz alanda rakibi kovalaması baskı yapmasında çooook ihtiyacımız olacak. inşallah bunu kırılma maçı olarak görüp özverili oynar. kadronun geri kalanının aksayacağını sanmıyorum. özellikle mertens ikardi ve zaha baskısı çok yoğun olacaktır ileri uçta. ziyech de birkaç zehir salmalı ara pasla, ikardi de artık iyileşti bir zahmet yazsın o pozisyonları. eğer erken gol bulursak BAY, Tete, Aktürkoğlu hamlelerimiz var kenardan. Heyecanlandım

Yensek bile son maca kalıyor. Önemli olan kopenhag macı

Yıldırımlar şimşekler CL müziği

Yerimde duramamaktayım - alın şu maçı hadi be

TV8.5 veriyor mu *maçı*

edit: çakallar alıntılamasın hemen düzelteyimde

İlk 11 'i gördükten sonra kötü hislerim daha kötü hislere dönüştü. Umarım yanılırım ve bize yarayan bir sonuç çıkar ortaya.
Ancak bütün kurgusu kontra atak olan bir takıma topa sahip olması gereken böyle fizksiz bir 11 açıkçası büyük sürpriz oldu.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hava ve saha durumunun lehimize olduğunu düşünüyorum.

Mesela Hojlund topla akıp gidemez kolay kolay.

Maç yayını bu ara açın son dakika girmeye çalışmayın yoksa 30 dakika kaçırabilirsiniz. Gene tonla sıkıntı olabilecek bir maç yayını muhtemelen 25-30 gibi televizyona alırlar.

Geri
Üst Alt