⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Simdi soyle bir fark oldu, bugun kazansaydik Manu elenmis olacakti ve bizim en kotu 3.lugumuz garantiydi. Bu mactada 1 puan yetecekti bize.
Bugünki maçı kazansak yine 1 puan yeterdi ama bugünki sonuç ters oldu zorlu maçlardan çıkarmış bir hocamız var ne olursa olsun güveniyorum 3 puanı alıp döneceğiz.

Avrupa ligi pek tercihim değil yorgunluktan başka bir şey getirmeyecek ya üst tura çıkalım ya elenelim demiştim halen aynı noktadayım ya çıkalım ya elenelim.

Kopenhag gerçekten iğrenç bir takım Uefa reytinglerini düşünüyosa şu maça adam akıllı bir hakem atayıp oyunu soğutmaya vs izin vermemeli.

Bu maçı kazanacağımıza %1 ihtimal vermiyorum. İnşallah yanılırım.

Bence de kazanamayız
Ben kendimi en kötüsüne hazırlıyorum
Manu da Bayern'i yener gibi geliyor
Herifler kasmıyor artık

zaten beraberlik için oynamayacaktık yani diğer 5 maçı esas alıp söylüyorum bunu. öyle de hücum oynayacaktık böyle de hücum oynayacağız. artik bugün olduğu gibi ziyech duran toptan atarsa veya kornerler de karambolden atarsak atacağız.

Bugünki maçı kazansak yine 1 puan yeterdi ama bugünki sonuç ters oldu zorlu maçlardan çıkarmış bir hocamız var ne olursa olsun güveniyorum 3 puanı alıp döneceğiz.

Avrupa ligi pek tercihim değil yorgunluktan başka bir şey getirmeyecek ya üst tura çıkalım ya elenelim demiştim halen aynı noktadayım ya çıkalım ya elenelim.
Elenmek bizim lugatımızda yoktur, her ne olursa olsun sonuncu olmamaliyiz bu bize yakismaz. Bundan sevinen de olmasin bir zahmet. Prestij haric, bir de parasal bir yonu var. Bunlari cabuk unutuyoruz nedense.

kopenhaga beraberlik yetmeyebilir oyle 90 dk rahat olmayacaklar. manchester evinde bayerne karsi öne gecerse. kopenhagda gruptan cikmak icin saldirmak zorunda olacak bu isimize yarayabilir

Manchester United Bayern Münih maçındaki sonuca göre bu maçı yine kazanmak zorunda kalacaktık bence böylesi daha iyi beraberlik ihtimalini düşünmeden direk tek sonuç galibiyet turu getirir mantelisinde saha olmamız konsantrasyon açısından daha önemli diye düşünüyorum.

O gavara denilen kaleciden alınacak bir intikam var yarım kalmış hikayeyi tamamlamaya geliyoruz.

o zaman 4. olma ihtimalimiz çok azalıyordu

beraberlik en kötü uefaya götürüyordu

Vallah biz berabere oynamaya çalışssak banko yeniliriz, bugün görmedinizmi adamların tüm pozisyonları 3-3 de yaşandı

Galibiyet için gitmek bizim daha çok hayrımıza!

Elenmek bizim lugatımızda yoktur, her ne olursa olsun sonuncu olmamaliyiz bu bize yakismaz. Bundan sevinen de olmasin bir zahmet.
Seneye bu noktada olacaksak yine şampiyon olmamız lazım ya da Avrupa ligini almamız lazım ligde rakip her maç kollanıyor sonuna kadarda kollayacaklar açıkçası Avrupa liginde çeyrek final seviyesinde oynamaktansa şampiyon olmayı tercih ederim

Eğer kupayı alacaksak da Avrupa'yı tercih ederim. Ama hem yorulup hem sonu hüsran olacaksa hem de lig gidecekse ikisi arasında bir tercih yapmak gerekirse %51-49 lig daha önemli derim.

Ama benim beklentim son 16 turu Kopenhag deplasmanında oraya kalabilecek futbolu oynayacağımızı düşünüyorum hem skor hem futbol olarak tatmin oluruz.

Geri
Üst Alt