⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Simdi bu macta berabere kalmak ile maglubiyet arasinda fark olmuyor.

Kazanirsak kesin 2.yiz.

Manu-Bayern maci berabere veya Bayern galibiyetiyle biterse bizim berabere kalmamiz veya maglup olmamiz fark etmiyor, her halukarda 3. oluyoruz.

Ayni sekilde Manu galip gelirse beraberligimiz ve maglubiyetimiz ayni sonucu veriyor ve 4. oluyoruz.

Yani her turlu kazanmak zorundayiz, 3.luk icin ise diger macin skoru onemli sadece, bizim macin hic onemi yok 3.luk icin. Boyle de sacma bir durumun icindeyiz.

Biz 5
kopenag 5
manu 4 puanda.

öyle bir yazıyorsunuz ki sanki kopenhag çok rahat olacak maçta. yahu olası bir manu galibiyeti ihtimali var, bu durumda onlar da maça final olarak baskı altında çıkacaktır. ha şu var, keşke bu maç arenada olsaydı da o zaman daha rahat konuşabilseydik...

Ilk mactan sonra rahat yeneriz diyordum ama cok kolay gol yiyoruz. Hadi 2 tane attik da 2 tane yemeyiz diyemiyorum. Bir de Sanchez yetismezse daha da zor.

Yine bir final, yine Parken stadı. Bu detay da var tabi. :asd:

Keşkelerin anlamı yok tabi ama Münih maçlarından puan alabilmemiz lazımdı o oyunlarla
Şimdi başka şeyler konuşuyor olabilirdik
Manu beraberliği canımı o maçlar kadar yakmadı açıkçası

Hunharca hücum yaptığımız için arkada çok boşluk veriyoruz , bu maça farklı taktik ile çıkmalıyız

Kopenhagin gruptan cikmak icin 3 farkli kazanmasi gerekse yine 11 kisi topun arkasinda bekler kontra kovalar. Adamlarin bildigi baska bisi yok. Grupta 3 puan almak zorunda oldugumuz tek mac bunlarla 2 2 berabere kaldik. Geldik son maca. Umudum yok . Bakalim maca daha var. 2 lig maci oynayip gidiyoruz sanirim.

çözdün mü abi c maddesini
B c d maddelerinde ne anlattığını hala anlamadım ama f grupta atılan gol sayısı olduğuna göre normal averajdan önde olması mümkün değil gibi.

1701289672034-png.226884

Nasil kalmadi ya hic puan tablosuna bakiyormusunuz yoksa ezbere yazim gitsin mi olay?

Manu son macta 3 puan almadigi taktirde onlar bizim altimizda olacaktir.
baktım ama united yendi gözüyle 3 puanı vermiştim. aslında senin dediğin doğru reis şuan ki tabloda nasıl 3. isek aynı sonuçları almamız yeterli

kopenhaga beraberlik yetmeyebilir oyle 90 dk rahat olmayacaklar. manchester evinde bayerne karsi öne gecerse. kopenhagda gruptan cikmak icin saldirmak zorunda olacak bu isimize yarayabilir
Ben her halukarda o riski istemem. Manu kesinlikle kazanmamali. Ama soyle bir sonuc guzel olur: Manu onde goturur goturur, son dakikada yiyip berabere kalir. En ideali bu olur.

B c d maddelerinde ne anlattığını hala anlamadım ama f grupta atılan gol sayısı olduğuna göre normal averajdan önde olması mümkün değil gibi.

1701289672034-png.226884
b. superior goal difference = genel averaj
c. en fazla totalde gol atan = toplam gol sayisi

d. eger a/b/c deki maddelere gore siralama belirlenemiyorsa, tekrar a/b/c maddelerine bakarak bu defa diger takimlari da dahil ediliyor.

kac puan alinmis
genel averaj
gol sayisi

not: editledim son cumleyi.

Geri
Üst Alt