⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

lanet olsunki en başta bayern ile oynamadık işte. baştan deplasmanda banko yenilgiyi alıp 4 maçta ne yapıyorsak yapalım derdindeydim.

ama genede unitedın kopenhagda yenilmiş olması ekstraydı - orda beraberlik çıkar diyordum.

Ya da son mac.. En sansli aslinda Manchester. En sanssiz olan ise biziz.. En kotu an'da iki mac yaptik bu arada iyi de oynadik ama atamazsan buldugunu, Bayern acimaz en olmadi cikar hakem maci verir rakibine.

Tamam bizde onu konusuyoruz?

Zaten o tabloda iki takimin ayni puanda bitirmesiyle hangi kriterlere bakildigini anlatiyor.

tamam abi genel averaj demişsin ya sen o yanlış dedim ben

o tablo tam oalrak iki takım da demiyor aslında

ikili üçlü ve dörtlü puan eşitliğinde ne olacağını anlatıyor

a,b,c maddeleri aralarında oynanan maçlarla ilgili

e ve sonrası grubun geneliyle ilgili

averajla şampiyonluk vermiştik ya ...
ondan daha çok üzülüyorum şurdaki1 adet gole.

aklıma bayern deplasmanında nelsonun yumuşattığı top geliyor
bizim sahada heybeye yenen halısaha 3üncü golü geliyor...

@Uğur İz

Az once Emre bizden biraz daha detayli anlatmis.

Yani o ilk maddeler iki takimin arasindaki maclar icin gecerli.

Sonra o d/e/f falan gidenler tum maclari dahil ediyor, yani 6 macin hepsi.

Umarim bitiriciligimiz artik düzelir şu maçta Molde maçındaki gibi geldiğimizi gol yapsak ne güzel olur

@Uğur İz

Az once Emre bizden biraz daha detayli anlatmis.

Yani o ilk maddeler iki takimin arasindaki maclar icin gecerli.

Sonra o d/e/f falan gidenler tum maclari dahil ediyor, yani 6 macin hepsi.

abi kısaca şöyle

a. ikili maçlarda kim daha çok puan almış
b. ikili maçlardaki gol averajı
c. ikili maçlardaki atılan gol sayısı (mesela bu maddeyle kopenhag olası puan eşitliğinde manunun üstünde kalıyor)

e. genel averaj
f. genel gol sayısı
g. genel deplasman gol sayısı
h. grupta kazanılan maç sayısı

vb.
İkili maçlardaki gol averajı eşitse ikili maçlardaki gol sayısı da eşittir doğal olarak. Cye göre kopenhag manuya göre nasıl üstte oluyor ikisi de 4 gol atmadı mı aralarındaki maçlarda?

B ile c maddesi aşırı saçma. Başta 2 veya daha fazla takım diyor. 3lü averaj olsa da dediğim şeyler geçerli

Bir de, Icardi. Abi artik sazi al eline yaf. Elemelerdeki gibi, kurtarici tipte gollerini gormek istiyoruz artik.

Deplasman oyunumuz daha iyi

Ben kazanacagimizi düsünüyorum

Kopenhag’in kapali oynama sansi yok cünkü manchester kazanirsa kopenhag da dezavantajli duruma geliyor bu yüzden onlar da galibiyet icin oynamak zorunda

Bildigim birsey varsa o da manunun bayerni yenecegi. Manu toparlandi, bayern zaten iyi oynamiyor. Son maci da sallamazlar.

Manu bayerni yenerse bizim ücüncü olma sansimiz kalmiyor, ya 2 yada 4 oluyoruz. Bu maci her türlü almaliyiz.

Bildigim birsey varsa o da manunun bayerni yenecegi. Manu toparlandi, bayern zaten iyi oynamiyor. Son maci da sallamazlar.

Manu bayerni yenerse bizim ücüncü olma sansimiz kalmiyor, ya 2 yada 4 oluyoruz. Bu maci her türlü almaliyiz.
Bayern için prestij maçı bu. Hayatta bırakmazlar bence maçı. Hele İngiltere'de sahaya çıkacak Kane için daha büyük prestij.

Umarim Sanchez bu maca yetisir. Kaan tekrar Torreira'yla birlikte oynamasi lazim. Nbombele su an SL düzeyinde degil. Orta sahada cok acik verdik, ara ara yardima pek gelmedik. Sol beke tekrar Kazimcani koyarim, sonrasinda Angelino'yu alirim. Tete'yi ilk 11'de oynatip ortaya Ziyech'i denemek lazim. O ara paslari cok iyi yapiyor, 10 no da buna cok ihtiyac var. Mertens bunu düzenli yapamiyor. Kerem ise bunu kanattan daha iyi beceriyor.

tamam abi genel averaj demişsin ya sen o yanlış dedim ben

o tablo tam oalrak iki takım da demiyor aslında

ikili üçlü ve dörtlü puan eşitliğinde ne olacağını anlatıyor

a,b,c maddeleri aralarında oynanan maçlarla ilgili

e ve sonrası grubun geneliyle ilgili
a/b/c maddesine gore:

GS 2-2 Kopenhag

Simdi berabere kalirsak;

Salliyorum 1-1

A madde: GS 2 puan, Kopenhag 2 puan
B madde: Averaj 0 iki takim icin.
C madde: Biz attik 3 gol, onlar atti 3 gol

bu durumda hepsi ayni cikiyor dogal olarak.

Bundan sonraki maddeler d/e/f falan genel puan tablosunu dahil edip ustteki kriterleri tek tek elden gecirmeliyiz.

burdan da su cikiyor, bizim genel averajimiz -2 onlarin ki -1

Deplasman oyunumuz daha iyi

Ben kazanacagimizi düsünüyorum

Kopenhag’in kapali oynama sansi yok cünkü manchester kazanirsa kopenhag da dezavantajli duruma geliyor bu yüzden onlar da galibiyet icin oynamak zorunda
Bilemezsin iste bunu. İlk devre iki takimda ortada oynayarak başlar maça. Devre arasi iceri girerler bir bakmislar manu yeniliyor. O zaman al başına bela 45 dk otobus ceker Kopenhag

İkili maçlardaki gol averajı eşitse ikili maçlardaki gol sayısı da eşittir doğal olarak. Cye göre kopenhag manuya göre nasıl üstte oluyor ikisi de 4 gol atmadı mı aralarındaki maçlarda?

B ile c maddesi aşırı saçma. Başta 2 veya daha fazla takım diyor. 3lü averaj olsa da dediğim şeyler geçerli

aslında orada ikili değil sadece 3lü de aynı şekilde olduğundan b ve c ayrılmış

2li puan eşitliğinde averajla gol eşit oluyor doğal olarak da 3lü olmayabilir

mesela şöyle

manu-gs 5-4
gs kopenhag 3-2
manu kopenhag 3-2
gs manu 3-2
kopenhag gs 2-1
kopenhag manu 1-0

bu durumda puanlar ve averajlar eşit ama biz toplamda daha çok gol attığımız için biz önlerinde oluyoruz

Geri
Üst Alt