Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.847
- 18.937
- 1.188
Kendi sahamızdaki Bayern maçında 3. golu yemeseydik bu maçta beraberlik bize yarıyor olacaktı.
Kopenhag ile averaj ve puanimiz ayni olurdu ozaman, nasil olurdu o takdirde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi sahamızdaki Bayern maçında 3. golu yemeseydik bu maçta beraberlik bize yarıyor olacaktı.
O zaman e ile f ne oluyor bana onu anlat![]()
lanet olsunki en başta bayern ile oynamadık işte. baştan deplasmanda banko yenilgiyi alıp 4 maçta ne yapıyorsak yapalım derdindeydim.
ama genede unitedın kopenhagda yenilmiş olması ekstraydı - orda beraberlik çıkar diyordum.
Tamam bizde onu konusuyoruz?
Zaten o tabloda iki takimin ayni puanda bitirmesiyle hangi kriterlere bakildigini anlatiyor.
@Uğur İz
Az once Emre bizden biraz daha detayli anlatmis.
Yani o ilk maddeler iki takimin arasindaki maclar icin gecerli.
Sonra o d/e/f falan gidenler tum maclari dahil ediyor, yani 6 macin hepsi.
İkili maçlardaki gol averajı eşitse ikili maçlardaki gol sayısı da eşittir doğal olarak. Cye göre kopenhag manuya göre nasıl üstte oluyor ikisi de 4 gol atmadı mı aralarındaki maçlarda?abi kısaca şöyle
a. ikili maçlarda kim daha çok puan almış
b. ikili maçlardaki gol averajı
c. ikili maçlardaki atılan gol sayısı (mesela bu maddeyle kopenhag olası puan eşitliğinde manunun üstünde kalıyor)
e. genel averaj
f. genel gol sayısı
g. genel deplasman gol sayısı
h. grupta kazanılan maç sayısı
vb.
Bayern için prestij maçı bu. Hayatta bırakmazlar bence maçı. Hele İngiltere'de sahaya çıkacak Kane için daha büyük prestij.Bildigim birsey varsa o da manunun bayerni yenecegi. Manu toparlandi, bayern zaten iyi oynamiyor. Son maci da sallamazlar.
Manu bayerni yenerse bizim ücüncü olma sansimiz kalmiyor, ya 2 yada 4 oluyoruz. Bu maci her türlü almaliyiz.
a/b/c maddesine gore:tamam abi genel averaj demişsin ya sen o yanlış dedim ben
o tablo tam oalrak iki takım da demiyor aslında
ikili üçlü ve dörtlü puan eşitliğinde ne olacağını anlatıyor
a,b,c maddeleri aralarında oynanan maçlarla ilgili
e ve sonrası grubun geneliyle ilgili
Bilemezsin iste bunu. İlk devre iki takimda ortada oynayarak başlar maça. Devre arasi iceri girerler bir bakmislar manu yeniliyor. O zaman al başına bela 45 dk otobus ceker KopenhagDeplasman oyunumuz daha iyi
Ben kazanacagimizi düsünüyorum
Kopenhag’in kapali oynama sansi yok cünkü manchester kazanirsa kopenhag da dezavantajli duruma geliyor bu yüzden onlar da galibiyet icin oynamak zorunda
İkili maçlardaki gol averajı eşitse ikili maçlardaki gol sayısı da eşittir doğal olarak. Cye göre kopenhag manuya göre nasıl üstte oluyor ikisi de 4 gol atmadı mı aralarındaki maçlarda?
B ile c maddesi aşırı saçma. Başta 2 veya daha fazla takım diyor. 3lü averaj olsa da dediğim şeyler geçerli