⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Bir elinde morpheusun hayati,bir elinde kendi hayatin.biri ölecek ama kim?

Ilk girdigimiz 2 pozisyondan birini kesin atmaliyiz, yoksa onca sanslar bosa gidecek. Bu gruptan tüm maclarda okadar efor sarf edip onca net pozisyona girip de sonunca olmak cok kötü olur. Su macta artik emegimizin karsiligini alalim, vurdugumuz gol olsun.

Bu sezon ilk 15 dkda gol attığımız 4 maç var. Biri Ljubijana deplasmanı, biri Antep deplasmanı, biri içerdeki Molde maçı penaltı, biri de Samsun maçı. Penaltıyı Icardi, diğer 3'ünü Kerem atmış. Büyük takım için bayağı az bence. Cl'de zaten her maçta geriye düştük. O işi unut bence.

Belli olmaz yav,bir korner atarsın, rakip bir hata yapar, işin sonunda pozisyona giriyor musun ? Bu uğursuzluk hep devam edecek değil ya ?

Belli olmaz yav,bir korner atarsın, rakip bir hata yapar, işin sonunda pozisyona giriyor musun ? Bu uğursuzluk hep devam edecek değil ya ?
Atamıyorlar yaw özellikle son maçlarda Icardi. Kornerler yine birkaç maçtır mantara bağladı. Keşke atabilsek en sevdiğim gol türü

Erden Timur ve Okan hocamızın bu ikinci yılı ona rağmen böylesi bir grupta yaptıklarımız ortada beraber uzun yıllar çalıştıklarında tecrübe edindikçe çok büyük işler başarabiliriz öyle eskisi gibi Messi-Ronaldo hegemonyası yok neden olmasın diyorum.
Umut senden artık alinti yapmayacağım.begeni verip duruyorsun,begeni vermek çeneni kapa demek bi yerde.lutfen beğeni verme bi daha

Onlarda çok dikkatimi çekti yediğimiz golde Semih ve Chedjou direk izliyorlar 2012/13 sezonunda kıyaslarsak o kadrodan Riera, Melo, Selçuk hariç kimseyi almam belki Burak'ı yedek olarak isterdim.

2013 - 2023 Kopenhag kadroları

Muslera > Eray
Boey > Eboue
Sanchez > Chedjou
Abdülkerim > Semih
Angelino < Riera
Torreira = Melo
Kaan < Selçuk
Kerem > Aydın
Zaha > Bruma
Kerem = Drogba
Icardi > Burak

Torreira = Melo kesinlikle degil.. Torreira henuz o seviyede de degil. Kerem = Drogba da komik olmus renkdasim :)

Torreira = Melo kesinlikle degil.. Torreira henuz o seviyede de degil. Kerem = Drogba da komik olmus renkdasim :)
Drogba'nın kariyeriyle kıyaslamadım zaten kıyaslanamaz futbol tarihinin efsanelerden birisini konuşuyoruz

Benim kıyasladığım nokta o seneki anlık performansları üzerinden 2012/13 yarısında gelip sene sonuna kadar inanılmaz performans veren kişiyle 13/14 sezonu onun %20'sini vermişti hatta Kerem'e bu konuda haksızlık yapmış olabilirim şu anki Kerem 13/14 sezonundaki Drogba'dan çok daha fazlasını veriyor.

Drogba'nın kariyeriyle kıyaslamadım anlık performansları üzerinden 2012/13 yarısında gelip sene sonuna kadar inanılmaz performans veren kişiyle 13/14 sezonu onun %20'sini vermişti hatta Kerem'e haksızlık yapmış bile olabilirim şu anki Kerem 13/14 sezonundaki Drogba'dan çok daha fazlasını veriyor.

Ben kariyer olarak cevaplamadim. Konu bu degil.

Kerem'e alinan onlem ile Drogba'ya alinan onlem bir degil, mesela. Kesinlike de ayni olamaz. Ayrica, degerlendirme de baya oznel duruyor. O nedenle katilmiyorum.

Ben kariyer olarak cevaplamadim. Konu bu degil.

Kerem'e alinan onlem ile Drogba'ya alinan onlem bir degil, mesela. Kesinlike de ayni olamaz. Ayrica, degerlendirme de baya oznel duruyor. O nedenle katilmiyorum.
Benim katılmadığım konu Drogba'ya önlem alınacak bir durumda değildi fiziksel olarak bitik haldeydi zaten önlem alınıyor olsaydı o kadro açık ara şampiyon olurdu bu sefer Selçuk, Sneijder, Burak bunları tutamazlardı diğerlerini bile saymaya gerek yok sonuçta olamadık.

Zaten kendimce değerlendiğim bir konu olduğu gözüküyor sizin görüşünüzde bu sonuçta kişiden kişiye değişebilir.

Son düzenleme:
Rüyamda Galatasaray TV maç oynanırken golleri gösteriyordu. Destansı bir hava vardı sanki eski iyi maçları anlatıyor gibiydiler. 4/2 yenilirken bir gol daha atıyorduk. Maçkolik'e baktığımda ise 4/1 yeniliyorduk. 70. Dakika civarlarında Manu da öne geçti. Kabus gibiydi Allah hayırlısını versin.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beraberliğin rakibe yaradığını düşünürsek erken bir gole çok ihtiyacımız var. Yoksa dakikalar ilerledikçe rakibin direnci daha da artacak, bizde geride risk almaya başlayacağız.
Önceki maçlarda cömertçe harcadıklarımızı bu maçta yüksek yüzdeyle atmalıyız.

Geri
Üst Alt