Sendeyiz bu maçta Eze
Pendikspor puan alsın istediğin futbolla alakalı 1 fotoğrafı avatar yapacam reisGeçen gün kendisini Pendik merkezde yakaladım ve gerekli talimatları verdim. Rahat olun.
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu da bizim 1 totemimiz olsun 
Hadi bakalım. İçimden bir ses bir şekilde pendik puan alacak diyor. Baya kötü takımlar ama.Pendikspor puan alsın istediğin futbolla alakalı 1 fotoğrafı avatar yapacam reisBu da bizim 1 totemimiz olsun
![]()
İnşallah reis artık bunların kazanması galibiyet serileri yapması korkutmaya başladı..Hadi bakalım. İçimden bir ses bir şekilde pendik puan alacak diyor. Baya kötü takımlar ama.
Yapma renkdaş. Bir tane dişe dokunur rakiple oynamadılar. Bugün oynasak net paspas ederiz çok belli.İnşallah reis artık bunların kazanması galibiyet serileri yapması korkutmaya başladı..
Her hafta mutlu ve moralli 1 şekilde ilerlemeleri sıkıntı bence reis.Artık şöyle sağlam 1 tokat yemeliler ki normalde bunların fikstürde İy Ts deplasmanı olurdu orda sağlam 1 tokat yiyip geri eski hâllerine dönerlerdiYapma renkdaş. Bir tane dişe dokunur rakiple oynamadılar. Bugün oynasak net paspas ederiz çok belli.

Fanatik fenerli arkadaşım var, kendi bile diyor daha düzgün takımla oynamadık diye. Normalde böyle şeyleri sevmem ama adamlar şu an dünyanın en şanslı fikstüründe. Kasım ayı itibari ile 1 tokat sonrası ne olacağını az çok öngörüyoruz hepimiz diye düşünüyorum. TS deplasmanı ile seri başlar.Her hafta mutlu ve moralli 1 şekilde ilerlemeleri sıkıntı bence reis.Artık şöyle sağlam 1 tokat yemeliler ki normalde bunların fikstürde İy Ts deplasmanı olurdu orda sağlam 1 tokat yiyip geri eski hâllerine dönerlerdi![]()

İnşallah reis ama Ts deplasmanları İy değil diye biliyom..Fanatik fenerli arkadaşım var, kendi bile diyor daha düzgün takımla oynamadık diye. Normalde böyle şeyleri sevmem ama adamlar şu an dünyanın en şanslı fikstüründe. Kasım ayı itibari ile 1 tokat sonrası ne olacağını az çok öngörüyoruz hepimiz diye düşünüyorum. TS deplasmanı ile seri başlar.![]()
Bu sene zaten bir Metin'den bir de Abidal'den çektik.Ankaragücü maçında penaltıyı çalmadılar
Alanya maçında ofsayttan gol attılar
Antalya maçında haksızca kazandılar
Diğer tüm maçlar da yalamalarıyla oynandı. Beşiktaş kötü mesela ama ciddi zor bir fikstür oynadılar.
Fikstür manipülasyonuna inanmıyorum ama Metin Bey diğer topu seçse Fenerin fikstürü biz oynayabilirdik şu ana dek.
Cidden en zor ŞL grubu bizimki, Newcastle grubu da kapışır işte. Kopenhag bile fiziksel olarak çok diri olduğu için zor bir ekip.Bu sene zaten bir Metin'den bir de Abidal'den çektik.