SL 23/24 H:10 | Pendikspor 0-5 Fenerbahçe | MS | 29 Ekim

fb bunu da alır ama sonraki 4 deplasmanı da zor. orada tökezlerler artık. biz de rize, hatay, sivas gibi ters deplasmanlara gideceğiz. biz de fire veririz bence. daha kopenhag ve bayern depleri var. şu grup maçları bitse de rahatlasak

1698346367542.webp

Mahalle arasında stad balkondan pencereden dikizlenme garanti

Adamın psikolojisini bozabilir pendik puan alabilir eğer pendik stadında oynananacaksa

Yapma renkdaş. Bir tane dişe dokunur rakiple oynamadılar. Bugün oynasak net paspas ederiz çok belli.
Her hafta mutlu ve moralli 1 şekilde ilerlemeleri sıkıntı bence reis.Artık şöyle sağlam 1 tokat yemeliler ki normalde bunların fikstürde İy Ts deplasmanı olurdu orda sağlam 1 tokat yiyip geri eski hâllerine dönerlerdi :D

Her hafta mutlu ve moralli 1 şekilde ilerlemeleri sıkıntı bence reis.Artık şöyle sağlam 1 tokat yemeliler ki normalde bunların fikstürde İy Ts deplasmanı olurdu orda sağlam 1 tokat yiyip geri eski hâllerine dönerlerdi :D
Fanatik fenerli arkadaşım var, kendi bile diyor daha düzgün takımla oynamadık diye. Normalde böyle şeyleri sevmem ama adamlar şu an dünyanın en şanslı fikstüründe. Kasım ayı itibari ile 1 tokat sonrası ne olacağını az çok öngörüyoruz hepimiz diye düşünüyorum. TS deplasmanı ile seri başlar. :D

Fanatik fenerli arkadaşım var, kendi bile diyor daha düzgün takımla oynamadık diye. Normalde böyle şeyleri sevmem ama adamlar şu an dünyanın en şanslı fikstüründe. Kasım ayı itibari ile 1 tokat sonrası ne olacağını az çok öngörüyoruz hepimiz diye düşünüyorum. TS deplasmanı ile seri başlar. :D
İnşallah reis ama Ts deplasmanları İy değil diye biliyom..

fb bence yavaştan düşüşe başladı. Hatay maçında volkan ilk yarı yanlış sistem seçti, ikinci yarı asıl taktiğe geçince takım oynamaya başladı. Ludogorets becerikli olsa beraberliği hak etmişti en kötü

pendik küçük stadda oynuyor fb'yi zorlayacaklar kadrosu da sanılanın aksine gayet iyi. Ben bir sürpriz bekliyorum

Murat başkan maalesef Pendik'e pek yatırım yapmıyor takım sezon başından beri hocasiz ,Osman ozkoylu diye 3.ligten biri hocalari

Bir fener klasigi izleriz ,ilk 20 dakikada fisi ceker, bu herifler bunun sayesinde maclarini rölanti bir sekilde yorulmadan bitiriyor, biz ise gol kacirma yarisina girdimiz icin hep 90 dakika diken üstünde kaliyoruz

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şikecilere nasıl bir fikstür ayarlanmışsa. Hala dişli bir rakiple oynamadılar. İstesen bu kadar denk gelmez ne tesadüf ise. Ama dur bakalım o zorlu maçlar başlayınca ben göreceğim bunları.

Bu arada bir dişli rakip ile oynadılar da Volkan şike yaptı. Klasik kadrosunu bozup 4 lü yerine 3 lü başlattı. Bu hafta ne hikmetse tekrar 4 lüye döndü mesela. Bizim maçta nasıl çıkacak göreceğiz. Onda 3 lü çıkarsa sözümü geri alırım ama 4 lü çıkarsa ağır küfrederim. Şie yaptığı için.

Bu arada adama deprem nedeni ile içimde biraz sempati oluşmuştu ama şikecilerin maçında ne mal olduğunu tekrar gösterdi. Bunların hepsi karaktersiz. Nasıl bir camia ise. İçlerinde bir tane adam yok. Futbolcusundan, yöneticisine, taraftarına kadar hepsinin kanı bozuk. İyi ki GALATASARAY'lıyım be....

Ankaragücü maçında penaltıyı çalmadılar
Alanya maçında ofsayttan gol attılar
Antalya maçında haksızca kazandılar

Diğer tüm maçlar da yalamalarıyla oynandı. Beşiktaş kötü mesela ama ciddi zor bir fikstür oynadılar.

Fikstür manipülasyonuna inanmıyorum ama Metin Bey diğer topu seçse Fenerin fikstürü biz oynayabilirdik şu ana dek. Özgüven her şeydir futbolda, her maç kazanmak da sonraki maça özgüvenli girmelerini sağlıyor, bu acilen kırılmalı ve baskı altına girmeliler. Başarılı olacak takımı baskı altındaki karakteri belirler.

Ankaragücü maçında penaltıyı çalmadılar
Alanya maçında ofsayttan gol attılar
Antalya maçında haksızca kazandılar

Diğer tüm maçlar da yalamalarıyla oynandı. Beşiktaş kötü mesela ama ciddi zor bir fikstür oynadılar.

Fikstür manipülasyonuna inanmıyorum ama Metin Bey diğer topu seçse Fenerin fikstürü biz oynayabilirdik şu ana dek.
Bu sene zaten bir Metin'den bir de Abidal'den çektik.

Beleşten 3 puan daha
Bizim maça kadar puan kaybettirmeyecekler bunlara
Başakşehiri şampiyon yapacakları sene son düzlükte avcı saçmalayıp bize kaptırmıştı
Böyle bir bozum yaşayınca gerekirse kör göze parmak bile olsa daha garantiye alma yoluna gittiler
Avcıyı bu sefer Trabzonda şampiyon yapacakları zaman haftalarca Trabzonu kazandırdılar, bizi de haftalarca biçtiler
Bu sene de aynısını fener için yapıyorlar, zorla şampiyon yapmaya çalışacaklar ve bunun için penaltı kırmızı uydurup, rakiplerini biçip, en küçük bir ihtimale dahi izin vermeyecekler
O yüzden Erden başkanın söyledikleri ortaya saçılmalı ve artık temiz eller olmalı

Geri
Üst Alt