⚽ SL 23/24 H:10 | Rizespor 0-1 Galatasaray | MS | 28 Ekim

valla eylül ayından beri herkes gs'nin kadrosu daha iyi diyor ama fb'nin kadro daha iyi, geniş ve rotasyona uygun

2-3 oyuncu dışında giren çıkan farketmiyor fbde (fred,symanski, ehh birazda dzeko).
Bizim ilk 11 daha iyi ama kadro bütününe bakınca Fenerbahçe kadrosu bir tık önde gibi aynen. Rotasyon seçeneği fazla Fener'de. Bizde as kadro iyi ama as kadrodaki adamın yerine oynayacak yedek yok.

kerem yedek başlar inş

Buruk mümkünse bu maça iyi konsantre olup erken koparmaya baksın. Bıktık artık her maç 10 tane net pozisyon kacirmaktan. Takım enerjisini boşuna tüketiyor böyle.

Valla takim yoruldu, yok bayernden sonra rize deplasmani zor konsantre falan anlamam. Cikip ezerek yenmeliyiz

Yorulma ne ya?? Taş mi taşiyorlar? Önunde koskoca 4 gun var

Hem bence oyuncular öyle moral bozuklugu falan da yasamamistir. Bayerni sahadan sildik, aksine moraller yerindedir. Zaten topcular kendileri de bu maca 0p yazmislardir bastan. O yuzden oyna devam

Valla rotasyon yapalım diyecektim ama giren oyuncuların hali nedir. Ziyech, Ndombili, Angelinho bu adamlar hiçmi çalışmıyor bunlarla rize depine bile çıkılmaz, aynı kadro çıksın bence.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayern macinin on biriyle maça baslamaliyiz. Angelino, Ziyech ve dombele oyuna girmemeli, maç kadrosuna bile alınmamalılar bence.

Rize bizim yorgunlugumuzdan faydalanmak isteyecek birakin öyle dusunsunler.

kendimizi yormadan baris alperide oynatarak kontralar ile goller bulmaliyiz sonrada oyunu onladin baslarina yikalim.

Muslera
boey-davidson-nelson-kazım
ndombele-demirbay
ziyech-mertens-zaha
barış alper

yabancı sınırı olmasa angelino yazardım+boeyin yedeği olsa dinlendirmek için yazmazdım.
Bayern maçında sahada sıvayan sözde dünya starı transferlerimiz Rize maçını kazandırırlar herhalde.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
ziyech,ndombele,oliviera falan sakın ha 11 başlamak falan, adamların koşmaya mecali yok. ziyech belki biraz daha sabredilebilir kalitesinden dolayı ama diğerleri angelinho da dahil devre arası hemen ilişiği kesilmeleri lazım. Ciddiyetsiz adamlarla kaliteleri ne olursa olsun kesinlikle uğraşmamak lazım

valla eylül ayından beri herkes gs'nin kadrosu daha iyi diyor ama fb'nin kadro daha iyi, geniş ve rotasyona uygun

2-3 oyuncu dışında giren çıkan farketmiyor fbde (fred,symanski, ehh birazda dzeko).
Geçen sene de böyle kafa ütülüyordun

Ondan önce de tjk için yapıyordun

Sene sonu bunlar başarısız olunca sesin çıkmıyor ne hikmetse

Bu aşağılık takımda bize karşı oynayacak herkes 2 kişilik oynayacak, şu maçtan ezici bir futbolla galip gelmeyi bekliyorum. Şikecilerin yaverine karşı ciddiyetle oynamalıyız.

Muslera
boey-davidson-nelson-kazım
ndombele-demirbay
ziyech-mertens-zaha
barış alper

yabancı sınırı olmasa angelino yazardım+boeyin yedeği olsa dinlendirmek için yazmazdım.
Bayern maçında sahada sıvayan sözde dünya starı transferlerimiz Rize maçını kazandırırlar herhalde.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu orta saha çıkarsa net puan kaybı.

Takımımızla gurur duyalım,bitiricilik sorununu umarım bu maçta atarız ,takımımız iyi yolda ,gol sorununa çözdüğümüzde önümüzde kimse duramaz.

Deplasmana çıkıyoruz ne rotasyonu arkadaş.

Ndombele, Ziyech falan anca içerde zayıf takımlara karşı oynayabilir devre bitene kadar.

geldi yine tipini

15194439_1525110570840036_6169219738756952489_o.jpg

Geri
Üst Alt