⚽ SL 23/24 H:10 | Rizespor 0-1 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Isimli ama kotu bir transfer donemi gecirdik
Zaha Ziyech ortada tok Ndombele neydi o hali adam resmen yurudu kosacak mecali yok Angelino ha keza Durum Boyleyken oliviera ve Mertens 11 e donse gecen seneye donsek itiraz etmem tete harici yeni oyunculardan katki sifir

Barış
Kerem Mertens Tete
Kaan Kerem
Kazimcan Abdülkerim Davinson Boey
Muslera

Takım yorgun. Kenardakiler turistler yüzünden rotasyon da yapamıyoruz. Hele de Icardo falan oynamazsa zor maç ama bunu da alırsak önümüz açık. İlk devre Hatay ve Sivas olmak üzere 2 Anadolu deplasmanımız kalıyor ve 12 Anadolu deplasmanının yarısını bitirmiş oluyoruz ilk devre itibariyle.

İlk devre fb ile aramızda 4-5 puandan fazla fark olmazsa 2. yarı yetişiriz bunlara. Kadıköy'de en az 1 puan + Süper Kupa'da koyarak mesaj vermemiz lazım. O zaman dağılırlar.

Sokan hocam dünkü oynattığı oyunla son 30 yılın en iyi hocası mertebesine erişti benim gözümde. Kendisine güveniyorum

Valla Uefa'yı aldığımız sezon final maçını ayırıyorum. Hertha 4-1, Milan,(2 maç) Mallorca 4-1, Dortmund (2 maç), Bologna 2-1, Leeds (2 maç) 90 dk izledim. Hiçbirinde Manu ve Bayern maçlarındaki oyunu görmedim.

Ekleme: Bu takımın orta sahasında Torreira dışında gözün kapalı koyacağın adam yok ve Hagisi olmamasına rağmen böyle.

Icardi'nin dinlendiği senaryoda takımda tek gol ihtimali olan adamın Abdülkerim olması gibi bir gerçek olacak ne Kerem ne Tete ne de diğer futbolculardan yakaladığı gibi atar diyebileceğimiz kimse yok. Bir tek Zaha var o da halen tam olarak ritmini bulamadı.

Sonraki hafta Kasimpasa degil mi? Bence Icardi filan o maçta dinlensinler.

Valla Uefa'yı aldığımız sezon final maçını ayırıyorum. Hertha 4-1, Milan,(2 maç) Mallorca 4-1, Dortmund (2 maç), Bologna 2-1, Leeds (2 maç) 90 dk izledim. Hiçbirinde Manu ve Bayern maçlarındaki oyunu görmedim.

Ekleme: Bu takımın orta sahasında Torreira dışında gözün kapalı koyacağın adam yok ve Hagisi olmamasına rağmen böyle.

inşallah diyelim renktaş

fatih hocayı da geçsin okan hoca

Rakiplerin kendi maçları da dahil olmak üzere en fazla puan kaybı bekledikleri maç bu maç muhtemelen. Atadıkları hakem de bunun kanıtı zaten. Geçen sene bile isteye VAR hakemiyle beraber bizi eledikleri maçın hakemi de Kadir Sağlamdı, gene onu atamışlar. Bakın bu maç bize %90 değil %100 operasyon çekilecek.

Ancak artık Bayern maçı bize şunu gösterdi ki bizim değil Türkiye'de dünyada bile ezemeyeceğimiz takım yok. Husumetimizden kaynaklı bu maç Aslanlarımızdan fark bekliyorum inşallah.

Takım yorgun. Kenardakiler turistler yüzünden rotasyon da yapamıyoruz. Hele de Icardo falan oynamazsa zor maç ama bunu da alırsak önümüz açık. İlk devre Hatay ve Sivas olmak üzere 2 Anadolu deplasmanımız kalıyor ve 12 Anadolu deplasmanının yarısını bitirmiş oluyoruz ilk devre itibariyle.

İlk devre fb ile aramızda 4-5 puandan fazla fark olmazsa 2. yarı yetişiriz bunlara. Kadıköy'de en az 1 puan + Süper Kupa'da koyarak mesaj vermemiz lazım. O zaman dağılırlar.

Sokan hocam dünkü oynattığı oyunla son 30 yılın en iyi hocası mertebesine erişti benim gözümde. Kendisine güveniyorum
İşportacıdan turistliğe mi terfi ettin

münih deplasman sonrasi hatay deplasman var, sonra da milli ara

tüm zor deplasmanlari cl dönüsüne yazmis tff

fb de her avrupa dönüsü istanbulda oynuyor adana disinda

acin bakin saka gibi

100. yıl dolayısı ile işim gereği izleyemeyecek olacağım o boktan kamera açılı Galatasarayımın maçı.

Geri
Üst Alt