⚽ SL 23/24 H:10 | Rizespor 0-1 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Golden önce ilk açıdan net faul var gibi duruyodu kale arkasından Abdülkerimin topa müdahele vettiği görünüyo.Tertemiz gol

Geçmiş sayfaları okumaya zamanım olmadı ama Bayern' e karşı o 70 dk takımın enerjisini sömürmüş adeta...Kasımpaşa maçına kadar 6 günde kendilerine zor gelirler. Yüksek eforla oynayan Torreira ve Kerem lig maçında en fazla yarı zamanlı oynamalılar. Bu yılgınlıkla Almanya' daki maçta hoca s.... bile burdakinin yarısı kadar tempo yapmaz takım!..
Bildigin 0 press ile oynadik ama normal olmasa da normal karsiliyorum. En son UCL oynadigimizda öncesi sonrasi puan kaybi oluyordu

Geçmiş sayfaları okumaya zamanım olmadı ama Bayern' e karşı o 70 dk takımın enerjisini sömürmüş adeta...Kasımpaşa maçına kadar 6 günde kendilerine zor gelirler. Yüksek eforla oynayan Torreira ve Kerem lig maçında en fazla yarı zamanlı oynamalılar. Bu yılgınlıkla Almanya' daki maçta hoca s.... bile burdakinin yarısı kadar tempo yapmaz takım!..
Bildigin 0 press ile oynadik ama normal olmasa da normal karsiliyorum. En son UCL oynadigimizda öncesi sonrasi puan kaybi oluyordu

Bayern maçında bataryayı bitirdik, hala oyun diye eleştirenler var. Ben bu arkadaşların iyi niyetli hatta Galatasaraylı bile olduğunu düşünmüyorum.

10 maç 28 puan üstelik TS, Bjk maçları bitti, üstelik cl maçları var. Cl’de de 3 maç 4 puan üstelik grubunda Bayern, Man Utd gibi takımlar var.

Hala bir şeyler yapıcı olmayan şekilde eleştiriliyorsa sağlam artniyet vardır

2 xg var, tek gol, herhalde 1 senedir başakşehir dışında xg den fazla gol attigimiz maç yok, çok ilginç bir durum çünkü oyuncular da değişiyor.

Davinson hariç hiçbir transferden katkı alamıyoruz büyük sıkıntı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçta iyi oyun bekleyen polyannadir, Bayern maçı muhtemel son 10 sezonda filan en eforlu oynadığımız maç olabilir.

Suyun öte tarafına bu sezon en net mesaj verdiğimiz maç bu maç ve köpek gibi tirsiyorlar çünkü onlar yüzde 100ile.oynuyorlar bizse daha yüzde 50yi gecemedik

Son dönem de izledigim en kötü hakem performansiydi

20 saniye icin de bize yapilan faulu vermeyen adam ayni hareketi biz yaptigimiz da faul caldi

Hatta ilk yari kontralarin sebebi verilmeyen fauller

La orada topa vurmasa ne olur adama vurmuyor ki

Yandan vücut koymak kadar nizami bir şey var mı

Konuştuğumuz şeylere bak. Bu gündemleri konuşup algıya malzeme vermeye gerek yok

Fbliler de fazla korkmasın sabırsızlanmasın onların tarihi belli

La orada topa vurmasa ne olur adama vurmuyor ki

Yandan vücut koymak kadar nizami bir şey var mı

Konuştuğumuz şeylere bak. Bu gündemleri konuşup algıya malzeme vermeye gerek yok

Fbliler de fazla korkmasın sabırsızlanmasın onların tarihi belli

Çok şükür şu cenabet stattan 3 puanlı ve sakatsız dönüyoruz. Paşa ve Münih maçlarının arası da 5 gün ama Hatay maçı 3 gün bile değil. Orayı da geçersek önümüz apaçık

Geri
Üst Alt