- 26 Kasım 2012
- 186.621
- 261.457
- 5.998
Abdülün posyona faül diyen …. Çocuğu olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildigin 0 press ile oynadik ama normal olmasa da normal karsiliyorum. En son UCL oynadigimizda öncesi sonrasi puan kaybi oluyorduGeçmiş sayfaları okumaya zamanım olmadı ama Bayern' e karşı o 70 dk takımın enerjisini sömürmüş adeta...Kasımpaşa maçına kadar 6 günde kendilerine zor gelirler. Yüksek eforla oynayan Torreira ve Kerem lig maçında en fazla yarı zamanlı oynamalılar. Bu yılgınlıkla Almanya' daki maçta hoca s.... bile burdakinin yarısı kadar tempo yapmaz takım!..
Bildigin 0 press ile oynadik ama normal olmasa da normal karsiliyorum. En son UCL oynadigimizda öncesi sonrasi puan kaybi oluyorduGeçmiş sayfaları okumaya zamanım olmadı ama Bayern' e karşı o 70 dk takımın enerjisini sömürmüş adeta...Kasımpaşa maçına kadar 6 günde kendilerine zor gelirler. Yüksek eforla oynayan Torreira ve Kerem lig maçında en fazla yarı zamanlı oynamalılar. Bu yılgınlıkla Almanya' daki maçta hoca s.... bile burdakinin yarısı kadar tempo yapmaz takım!..
Bayern maçında bataryayı bitirdik, hala oyun diye eleştirenler var. Ben bu arkadaşların iyi niyetli hatta Galatasaraylı bile olduğunu düşünmüyorum.
10 maç 28 puan üstelik TS, Bjk maçları bitti, üstelik cl maçları var. Cl’de de 3 maç 4 puan üstelik grubunda Bayern, Man Utd gibi takımlar var.
Hala bir şeyler yapıcı olmayan şekilde eleştiriliyorsa sağlam artniyet vardır

Sana rağmen 3 puanı aldık.bu takım şampiyon olamaz
Gecen sezon da bu sekildeydi. Gol/xG bazinda en gerilerdeyiz butun kulvarlarda.2 xg var, tek gol, herhalde 1 senedir başakşehir dışında xg den fazla gol attigimiz maç yok, çok ilginç bir durum çünkü oyuncular da değişiyor.