SL 23/24 H:11 | Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor | MS | 4 Kasım

Eve geldim. Çayımı hazırladım. Şerefsizlere nasıl sapladıklarını izlemeye başladım. Anlık ben

1699133773052.jpeg

Fırat Aydınus Kanal 8.5 a ruhunu satmış!..Şu maçta bile FB yi mağdur göstermiş müptezel. Değindiği pozisyonlar için yorumları facia; Enis' e yapılıp verilmeyen penaltıdan, İsmail' in topla ilgisiz rakibin ayağına bastığı iki pozisyondan bahsetmemiş bile...

Medyayı ele geçirip sürekli FB lehine yorumlar yaptırtınca şizoya bağlamaya teşne FB taraftarı da zıvanadan çıkıyor...

Ts stoperleri Samet ten daha kötü. Bu kasaplari çok aradınız mı. Böyle basit penaltı edilmese temiz 5-0 biterdi, fener gol falan atamazdi.

VAR olmasa buna çok net penaltı bile verirdi oradan döner diye kendini riske atmadı.

90'larda ve 2000'lerin ilk 10 senesinde boyleydi iste. Ozellikle bunlarin o les gecekondu stadindan cikmak bu yuzden zordu. Hakem odasi da basarlardi, hakemlerin cetelesini tutarlardi (kim hangi takimli, hangi meslekte, nereli vs..) en sevikleri hakemler bugun hala orada burada. Alex diye yan hakem vardi, tum ic saha maclarina atanirdi mesela. Duzen bozuldu VAR geldi alisamadilar, gec kaldilar. Simdi oraya ayar cekiliyor, bu sene olmaz ama seneye oturturlar duzenlerini bugun gorduk iste ... Bu konuda bizim ne yapacagimiz asil mesele.

ama umut ilki de penaltıya yönelik hareket.tadic formadan cekti ve mehmetcan kaydı ayagıyla.salak cocuk ya
İlki penaltı verilmez bariz faul vardı.

Tadic hep bunu yapıyor rakibe kalçasını dayıyor elleriyle kollarıyla engeliyor rakipler biraz akıllı olsa kalçasını dayamayı sevene dayar.

Bu sene ilk defa 90 dk Fener maçı izledim ve sonunda kaybettiler.

Birincisi maçtan sonra bile çıkmış hakem re re rö yapıyorlar ki o hakem olmasa maç bugün 1-4 ya da 1-5 biterdi.

Verdiği ilk penaltı skandal. Orada Tadic’in yaptıklarına bir şey dememek ancak Zorbay Mete ikilisinden beklenirdi ve yaptılar.

İsmail Yüksel’in bu maçta en az 30 dk fazlası vardı. 2. Penaltı da Trabzon’un aşırı hırsının sonucu oldu.

Onuachu’nun iptal edilen golünde ve Enis’in golü öncesi de formalar değişse sonuç en az birinde gol olurdu.

Buna rağmen çıkmış yok Szymanski penaltısı diyorlar. Şampiyonluğu çaldırmayacağız hırsıslara diyorlar.

Ulan hırsız sizsiniz. Şampiyonluğu çalmak için her yolu defalarca mübah görüp tek ceza almadan yırtan sizsiniz.

Geçen sene her maç 1 penaltı yetmedi 1 kırmızı kart jokeri ile takılıp iki maçta 3’er gol yiyerek şamarlandınız bu sene ilk zorlu maçta patlak lastik’im yaması kıvamında kaybettiniz. Gelmiş hala re re rö yapıyorsunuz.

38 yaşında adam en iyi performans gören oyuncunuz. Tadic dahil beklentinin altında gidiyor diğer oyuncular. Szymanski,İsmail, Osayi seviyesi yüksek ilk maçta dağılmış gelip biz bunları çok mu abarttık acaba demek yerine hakemler böyle, Galatasaray olsa 3 penaltı olurdu diyorsunuz. Her maç 1 penaltımız verilmiyor ya da rakibin İcardi ve Torreira’yı sakatlamaya yönelik kasdi müdahelesine faul ya da kart bile çıkmıyor. Biz bile hakem demedik daha düzgün?

Geçen sene yapılanlar ise ortada olmasına karşın hemde. Bu sene de ondan aşağı olmasın diyorsunuz tabi. Daha ne olsun Zaten 2. Dk kırmızı çıkartsın mi rakibe. Ancak öyle mi kazanırsınız.

Kazanmak içi bu kadar küçülmeyin

İlki penaltı verilmez bariz faul vardı.

Tadic hep bunu yapıyor rakibe kalçasını dayıyor elleriyle kollarıyla engeliyor rakipler biraz akıllı olsa kalçasını dayamayı sevene dayar.
bak şimdi canlı odayı dinliyorum...mehmet can kaymamalıydı diyolar,mehmetcan hatalı orda,faul olsa da.

Evet renkdaşlar goruyorsunuz degil mi

Yok kac maci ancak 1 farkli kazaniyormusuz da. Yok cok iyi oyun yokmusta.

Noldu her hafta 3 er 5 er atarak giden her sene oldugu gibi yine sezon basinda sampiyon ilan edilen eziklerin halini. Sen 10 da 10 yap gel son mac kaybet bakmissin Galatasaray almis altina seni

Ustelik CL gibi agir maclarin oldugu bir donemde oncesinde ve sonrasinda kayip yasamadik. Evet belki cok iyi bir oyun hala oynayamiyoruz ama yemisim iyi oyununu. Ben 3 puana bakarim arkadas

Bu panikle bunlar haftaya adanaya da yenilir gorun bakin. Hatay macini alalim bunlarda psikoloji falan kalmaz darma duman olurlar

Bu arada bir konuya değinmek istiyorum belki maç içinde fark edenler olmuştur belki olmamıştır maçın tamamını bulamadığım için görüntü koyamıyorum ama bulabilen varsa bakarsa pozisyonu görecektir.

2'nci penaltı oluşumundan hemen orta sahada Trabzonsporlu bir futbolcu hakemin yanında faul yaptı olması gereken yere göre yaklaşık 13-14 metre uzaktan fener serbest vuruşu kullandı hakem yerinden kullanması için uyarıp geri bile çağırmadı aksine koşmaya başladı. Bu hakemin nasıl bir art niyetle geldiğinin bir örneğidir.

Geri
Üst Alt